Retkityyny

Retkityyny matkalle mukaan ja ei ole aamulla niskat jumissa.

29,95

Varasto loppu

Retkityyny

Kuvaus

Retkityyny on sellainen varuste että sen puutteen huomaa vasta sitten kun on sellaista päässyt kokeilemaan. Yleensähän on niin että tyynyksi mytätään jokin vaatekasa ja sitten mietitään kun on hartiat jumissa.

Nyt kannattaa panostaa unen laatuun ja ostaa reissuille mukaan huippukevyt retkityyny, jossa nautinnollisen pehmeä ja hengittävä mikrokuitupäällinen, pehmeys säädettävissä ilmamäärällä.

Puhallettuna koko 28cm x 38cm, paino 179g.
Toimitetaan pienessä 8 x 8 x 11 cm
Kahden vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu.

Valmistajasta vähän tarinaa

Cocoon tekee matkustamisesta ja erityisesti matkalla nukkumisesta juhlaa ja ylellisyyttä. Itävaltalainen yritys on perustettu 1989, sen jälkeen kun perustaja oli lähellä hukkua virtaan pestessään etelän matkalla raskasta puuvillalakanaa joessa.

Cocoonin ydinosaamisalue on aidon silkin kudontamenetelmät, tämän vaativan taidon tyyssija ja merkittävin laatusilkin tuottaja on jo 5000 vuoden ajan ollut Kiina, missä Cocoon valmistaa malliston omassa tehtaassa kestävän kehityksen periaatteita noudattaen. Pariisilainen muotisuunnittelija Hubert de Givenchy on todennut: Silkki merkitsee vartalolle samaa kuin timantit käsille.
Silkin eräs ylellisimpiä ominaisuuksia on sen valtava kosteudenimukyky: silkki voi imeä itseensä kosteutta jopa 30 % kuivapainostaan ja siitä huolimatta se tuntuu kuivalta ja miellyttävältä.

Lisätiedot

Valmistaja

CoCoon

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.