Pinguin Savana Junior makuupussi vasen sin

Etsitkö täydellistä makuupussia pienelle retkeilijälle? Pinguin Savana Junior makuupussi tarjoaa lapsellesi mukavuutta ja lämpöä kaikissa seikkailuissa. Pinguin Savana Junior makuupussi on suunniteltu erityisesti lapsille. Sen mitoitus ja ergonominen muotoilu takaavat optimaalisen nukkumismukavuuden. Pehmeä ja kestävä ulkokuori tarjoaa suojaa kosteutta ja likaa vastaan, joten voit olla huoletta retkeillessäsi erilaisissa sääolosuhteissa.

79,00

Varastossa

Pinguin Savana Junior makuupussi vasen sin

SKU savanajuniorvs Category

Kuvaus

Etsitkö täydellistä makuupussia pienelle retkeilijälle? Pinguin Savana Junior makuupussi tarjoaa lapsellesi mukavuutta ja lämpöä kaikissa seikkailuissa.

Pinguin Savana Junior makuupussi on suunniteltu erityisesti lapsille. Sen mitoitus ja ergonominen muotoilu takaavat optimaalisen nukkumismukavuuden. Pehmeä ja kestävä ulkokuori tarjoaa suojaa kosteutta ja likaa vastaan, joten voit olla huoletta retkeillessäsi erilaisissa sääolosuhteissa.

Makuupussin lämpöeristys on huippuluokkaa. Laadukas täyte pitää lapsesi lämpimänä ja mukavana viileämmilläkin öillä. Pinguin Savana Junior makuupussi on kolmen vuodenajan makuupussi, joten se on ihanteellinen valinta leirintämatkoille, retkille tai vaikkapa mökkireissuille alkuksesästä loppusyksyyn saakka.

Pinguin Savana Junior makuupussi tarjoaa myös käytännöllisiä ominaisuuksia. Sen vetoketju on helppo avata ja sulkea, joten lapsesi voi itse hallita lämpötilaa mukavuuden mukaan. Makuupussi on myös helppo pakata kompaktiin kokoon kuljetusta varten, ja se sisältää kätevän säilytyspussin.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Pinguin Savana Junior makuupussi tarjoaa lapsellesi mukavuutta, lämpöä ja turvallisuutta retkeilyyn ja leiriytymiseen. Sen laadukas suunnittelu ja kestävät materiaalit takaavat pitkän käyttöiän ja nukkumismukavuuden. Hanki oma Pinguin Savana Junior makuupussi lapsellesi ja valmistaudu unohtumattomiin seikkailuihin luonnossa!

Pinguin on tsekkiläinen retkeilytarvikevalmistaja, joka on jo 25 vuoden ajan yhdistänyt parhaita eurooppalaisia perinteitä ja uusinta teknologiaa tuotteissaan. Pinguin-retkeilytarvikkeet on testattu vaativissa maasto-olosuhteissa eri puolilla maailmaa, ja tuotteiden hinta-laatu-suhde on poikkeuksellisen hyvä.

Tuotetietoa:
päällinen Polyester Ripstop DWR
vuorikangas Polyester Soft
täyte ThermicFibre 6 200 g/m2
pituus 150 cm
paino 1,4 kg
lämpöluokitus Comfort +6, Limit +1, Extreme -15

Lisätiedot

Valmistaja

Pinguin

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.