Makuupussi Pinguin Savana Lady

Pinguin Savana Lady on naisille tehty, hieman kapeampi ja lyhyempi kolmen vuoden ajan makuupussi joka on parhaimmillaan kun lämpötila lähentelee nollaa, mutta pärjäilet sillä myös pikkupakkasessa.

99,00

Varastossa, toimitusaika 2-4 päivää

Makuupussi Pinguin Savana Lady

SKU savanalady Category

Kuvaus

Pinguin Savana Lady on naisille tehty, hieman kapeampi ja lyhyempi kolmen vuoden ajan makuupussi joka on parhaimmillaan kun lämpötila lähentelee nollaa, mutta pärjäilet sillä myös pikkupakkasessa.

Tämä pussi sopii myös junioreille,
leveyttä kun on 70cm ei pussi tunnu isolta pienemmänkään retkeilijän yösijana olessa. Ja jos nukkuja on lyhyempi ei muuta kuin lyhentämään pussia narulla tai vyöllä niin ei jalkotilaan jää turhaa tyhjää ja pussi on lämpimämpi.

Jos haluat omistaa vain yhden makuupussin etkä tee talvireissuja, kolmen vuodenajan makuupussi on oikea valinta. Se palvelee sinua keväästä syksyyn. Kesäreissuja varten tehdyt kesämakuupussit ovat ilahduttavan kevyitä ja pieniä.

Usein kysytään makuupussien lämpötila-arvoista ja tässä vähän selvennän mitä lukemat pussissa tarkoittaa.

Makuupussien lämpötila-arvot ilmoitetaan EN 13537 -standardin mukaisesti. Comfort-arvo ilmoittaa lämpötilan, jossa nukkuu koko yön mukavasti ja Limit-arvo sen lämpötilan, jossa vielä nukkuu kohtalaisesti. Extreme-arvo on lämpötila, jossa makuupussi suojaa vielä jonkin aikaa hypotermialta.

Monesti Comfort-arvoa käytetään myös kuvaamaan naisten mukavuuslämpötilaa ja Limit-arvoa vastaavasti miesten mukavuuslämpötilaa

Comfort Limit Extreme
+5 °C +0 °C -15 °C

Ylhäällä on Pinguin Savana pussin lämpötila-arvot. Naiset saavat makeimmat unet +5 °C kun taas miehet nukkuvat hyvin +0 °C. Ja kumpikin säästyy hypotermialta myös -15 °C pakkasella toki naiset hieman lyhyemmän ajan.

Muistathan kuitenkin että makuupussi ei yksin riitä pitämään nukkujaa lämpimänä, kuin ehkä lämpimimpinä kesäöinä. Toinen merkittävästi lämpimänä pysymiseen vaikuttava varuste on makuualusta. Makuupussin täyte painuu nukkujan alla kasaan, jolloin eristävyys maata vasten heikkenee oleellisesti. Tällöin makuualusta toimii eristävänä varusteena nukkujan ja maan välissä.

Pinguin on tsekkiläinen retkeilytarvikevalmistaja, joka on jo 25 vuoden ajan yhdistänyt parhaita eurooppalaisia perinteitä ja uusinta teknologiaa tuotteissaan. Pinguin-retkeilytarvikkeet on testattu vaativissa maasto-olosuhteissa eri puolilla maailmaa, ja tuotteiden hinta-laatu-suhde on poikkeuksellisen hyvä.

Tuotetietoa:
päällinen Polyester Ripstop DWR
vuorikangas Polyester Soft
täyte ThermicFibre 6 200 g/m2
pituus 175 cm
leveys 70 cm
paino 1,45 kg
lämpöluokitus Comfort +6, Limit +1, Extreme -15

Lisätiedot

Mitat 175 cm (senttimetri)
Paino

1,4 kg

Pituus

175cm

Valmistaja

Pinguin

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.