T-Safe Turvakoulutus Ky / Ulkoilu- ja eräliike Patikan toimitusehdot

Voimassa Patikka.fi -verkkopalvelussa 2.6.2017 alkaen

1. YLEISET EHDOT
2. Tilaaminen
3. Toimitusaika
4. Tuotteet ja hinnat
5. Toimitustapa ja toimituskulut
6. Toimitusalue
7. Maksutavat
8. Vaihto- ja palautusehdot
9. Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta
10. Takuu ja virhevastuu
11. Reklamaatio
12. Vastuun jakautuminen yrityskaupassa
13. Palvelut
14. Muuta

1. YLEISET EHDOT

Patikka.fi on T-Safe Turvakoulutus Ky:n ylläpitämä verkkokauppa, jossa hyödykkeiden myyjänä on T-Safe Turvakoulutus Ky, Mikkeli (Y-tunnus: 2438985-8). Seuraavia sopimusehtoja sovelletaan T-Safe Turvakoulutus Ky:n ja sen asiakkaiden välisessä kauppasuhteessa. T-Safe Turvakoulutus Ky:n välittämien kolmannen osapuolen hyödykkeiden kohdalla sovelletaan kuluttajasuojalain lisäksi kyseisen palveluntarjoajan määrittelemiä sopimusehtoja.

T-Safe Turvakoulutus Ky pidättää oikeuden muuttaa näitä sopimusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta. Tilauksiin sovelletaan tilaushetkellä voimassa olevia sopimusehtoja, jotka ilmenevät T-Safe Turvakoulutus Ky:n kotisivuilla. Laissa tapahtuvat muutokset astuvat voimaan heti sellaisenaan, ellei laissa ole toisin määrätty.

T-Safe Turvakoulutus Ky ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu ylivoimaisesta esteestä. Ylivoimaisena esteenä pidetään sellaista ennalta arvaamatonta seikkaa tai olosuhteiden muutosta, joka on T-Safe Turvakoulutus Ky:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella ja jota T-Safe Turvakoulutus Ky ei kohtuudella voi voittaa. T-Safe Turvakoulutus Ky on velvollinen ilmoittamaan asiakkaalle niin pian kuin mahdollista sitä kohdanneesta ylivoimaisesta esteestä.

2. Tilaaminen

T-Safe Turvakoulutus Ky myy tuotteita ja palveluita täysi-ikäiselle yksityishenkilölle (jäljempänä kuluttaja) ja huoltajan suostumuksella myös alle 18-vuotiaalle. Hyödykkeitä myydään myös yritys- ja julkishallinto- ja yhteisöasiakkaille (jäljempänä yritysasiakas), jotka hankkivat kauppatavaran ammatilliseen käyttöön Suomeen.

Kuluttajakaupassa noudatetaan voimassa olevaa Suomen ja Euroopan Unionin kuluttajansuojalainsäädäntöä. Nämä sopimusehdot eivät ole voimassa siltä osin kuin ne rajoittavat kuluttajan oikeuksia siitä mitä pakottavassa lainsäädännössä on määrätty.

Yritysasiakkaiden ja T-Safe Turvakoulutus Ky:n välisessä kauppasopimuksessa sovelletaan Suomen kauppalakia ellei näissä sopimusehdoissa ole toisin määrätty.

Asiakas on velvoitettu luovuttamaan tilausta tehdessään täydelliset yhteystietonsa, jotka sisältävät kuluttaja-asiakkaalta vähintään nimen, osoitteen ja puhelinnumeron sekä mahdollisesti sähköpostiosoitteen. Yritysasiakkailta vaadittavat tiedot ovat yhteyshenkilön nimi, puhelinnumero ja sähköposti sekä y-tunnus, postiosoite, puhelinnumero tai -numerot ja tarvittaessa laskutusosoite.

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta patikka.fi ostoskorin kautta.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:

  • tuotteen ja tuotekoodin
  • hinnan ja ALV-erittelyn
  • viitenumeron
  • laskun loppusumman

Sivuillamme olevan käyttäjätilin kautta voit tarkastaa tilauksen sisällön sekä tarkastaa aiemmat tilauksesi.

3. Toimitusaika

Sivuilla mahdollisesti esitetyt toimitusaika-arviot on laadittu maahantuojien ja valmistajien antamien tietojen perusteella. T-Safe Turvakoulutus Ky tai sen käyttämät toimittajat eivät ole vastuussa vaikutuspiirinsä ulkopuolelta tulevien ennalta arvaamattomien muutosten aiheuttamista viivästyksistä. Sitova kauppasopimus astuu voimaan tilauksen kirjauduttua T-Safe Turvakoulutus Ky:n järjestelmään.

Lähetämme tuotteita jokaisena arkipäivänä annettuun osoitteeseen. Poikkeuksellisissa toimituksissa on otettava välittömästi yhteyttä T-Safe Turvakoulutus Ky:n asiakaspalveluun.

4. Tuotteet ja hinnat

Hinnat sisältävät arvonlisäveron, mutta eivät kuljetusta, ellei toisin ole mainittu. Jos hinnastossa on selviä hintavirheitä, tuotetta ei myydä selvästi alempaan hintaan, jos voidaan olettaa asiakkaan ymmärtäneen virheen olemassaolo.

Tuotteen hinnan noustessa ennen lähetyksen käsittelyä T-Safe Turvakoulutus Ky:ssä tilatut tuotteet toimitetaan alkuperäisellä hinnalla. Jos tilaukseen tehdään muutoksia, määräytyy tuotteen hinta muutoshetken hinnan mukaisesti.

T-Safe Turvakoulutus Ky pidättää oikeuden rajoittaa tuotteiden myyntiä poikkeuksellisen suurissa erissä. T-Safe Turvakoulutus Ky ei myy tuotteitaan jälleenmyytäväksi.

Tuotteiden ikärajoja noudatetaan niin kuin laissa on määrätty. K-18-tuotteiden tilaaminen vaatii syntymäajan luovuttamista T-Safe Turvakoulutus Ky:lle.

Asiakkaan toivomuksesta valmistetuille, tilatuille tai muokatuille tuotteille ei myönnetä yksipuolista peruutusoikeutta. Peruutuksen yhteydessä tilauksesta mahdollisesti aiheutuneet kustannukset peritään kokonaisuudessaan ostajalta.

Ammattituotteita myydään kuluttajille ainoastaan yrityskaupan säännöillä. Tuotteiden asentaminen, käyttöönotto ja käyttäminen vaativat oman alansa ammattiosaamista.

Tuotteet ja palvelut myydään aina sellaisina kuin ne ovat. Tässä tarkoitetaan käytettyjen alennustuotteiden kauppaa. (Kuluttajansuojalaki, 5. Luku, 14§)

5. Toimitustapa ja toimituskulut

Tuotteet ovat noudettavissa ilman toimituskuluja myymälästämme osoitteesta Savilahdenkatu 10, 50100 Mikkeli.

Postitse toimitettaessa kulut ovat seuraavat:
Itella Oyj, Postipaketti 16:
Toimitus lähimpään postitoimipaikkaan lähetystä seuraavana arkipäivänä klo 16 mennessä.
Toimituskulut: 6.90 Eur lähetykseltä

Itella Oyj, Postin toimitus työpaikalle tai kotiin 14:
Paketti toimitetaan työpaikallesi tai kotiin lähetystä seuraavana arkipäivänä klo 14 mennessä.
Toimituskulut: 15.00 Eur lähetykseltä

Nouto Postin pakettiautomaatista
Nouda tilaamasi tuotteet valitsemastasi Postin paketti-automaatista. Saat tekstiviestin saapuneesta lähetyksestä. Katso lähin automaatti http://www.posti.fi/pakettiautomaatti
Toimituskulut: 6.90 Eur lähetykseltä

Itella Oyj, Kirje:
Toimitamme kirjeenä ainoastaan muistikortit, USB-muistit sekä pienet GoPro-tarvikkeet.
Toimituskulut: alk. 3,50 Eur lähetykseltä

Matkahuolto, Nouto Matkahuollosta tai K-kaupoista:
Tilaus toimitetaan Matkahuollon Lähellä pakettina asiakkaan valitsemaan matkahuollon toimipisteeseen.
Toimituskulut: 6,90 Eur lähetykseltä

6. Toimitusalue

Toimitamme tuotteita vain Suomeen.

7. Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danskebank, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä luottokortit. Maksaminen tapahtuu Klarna Checkout -palvelun kautta.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Klarna-tili

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Klarna AB, Tukholma (556737-0431). (2122839-7). Klarna AB:lla on maksulaitoksen toimilupa.

Klarna AB, y-tunnus: 2122839-7
Sveavägen 46
111 34 Stockholm
www.klarna.fi

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Klarna AB yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

8. Vaihto- ja palautusehdot

Postimyynnissä käyttämättömillä tuotteille on kuluttajasuojalain 6. luvun mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus. Lain tarkoituksena on antaa kuluttajalle oikeus tutustua tuotteeseen niin kuin se on mahdollista myymälässä. T-Safe Turvakoulutus Ky myöntää asiakkaalle lain hengen mukaisesti oikeuden tutustua tuotteeseen ja kokeilla sitä samaan tapaan kuin hän voisi tehdä ostaessaan tavaran liikkeestä. Asiakas voi myös avata pakkauksen tutkiakseen tavaraa menettämättä peruuttamisoikeuttaan. Asiakas ei voi kuitenkaan ottaa tavaraa käyttöön, esimerkiksi käyttää retkeilyvaatteita, sukkia tai kenkiä.

Tuotepakkaus tulee avata varovaisesti ja siististi ja kaikki sen osat tulee säilyttää. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita, palautusoikeutta ei ole esimerkiksi avatuilla ohjelmistoilla (koskee mm. riistakameroiden mukana toimitettavia ohjelmistoja), kelmupakkauksilla (esimerkiksi muistikortit) eikä erikoistilaustuotteilla.

Rajoitukset palautusoikeudessa kuluttajansuojalain 6. luvun 16 § mukaisesti:

Peleillä, elokuvilla, ohjelmistoilla (koskee myös  mukana tulleita ohjelmistolevyjä) tai muilla sinetöidyillä tuotteilla ei ole palautusoikeutta, kun tuotepakkaus on avattu.

Tuotteelle ei myönnetä palautus- ja/tai peruutusoikeutta, jos se on erityisesti ostajan toivomuksesta valmistettu, tilattu tai muokattu hyödyke, kun työn suorittaminen on ehditty aloittaa tai juuri asiakasta varten hankittavan tuotteen ostotilaus on valmistunut.

Asiakaspalautukset ja huoltotoimitukset tulee lähettää aina Postin asiakaspalautuksella tai tuoda myymäläämme. Palauttajan on maksettava kaikki palauttamisesta aiheutuvat kustannukset.

Palautustilanteissa pyydämme ensin ottamaan yhteyttä myyntiimme puh. 044 222 9 222 tai sähköpostitse info@patikka.fi.

Toimitusmuotona on käytettävä pakettia, koska kirjeille ei ole olemassa lähetysseurantaa. Palautuksen tai huoltotoimituksen mukaan tulee toimittaa täydellisenä täytetty T-Safe Turvakoulutus Ky:n palautuslomake.

Asiakas on velvollinen säilyttämään palautusasiakirjoista tarvittavat kopiot. Postin asiakaspalautuksesta saatava pakettilähetysseurantatunnus on ainoa keino lähettämisen todistamiseksi.

T-Safe Turvakoulutus Ky:n asiakaspalautusnumero on voimassa vain Suomessa. Asiakkaan tulee maksaa kaikki ulkomailta lähetettyjen palautuksien ja huoltotoimitusten kustannukset. Asiakkaan tulee ottaa yhteyttä T-Safe Turvakoulutus Ky:n asiakaspalveluun ennen ulkomaan palautuksia/ huoltotoimituksia.

Pakkaaminen on lähettäjän vastuulla. Tuotteet tulee pakata huolellisesti, jotta tuotteet eivät vahingoitu kuljetuksessa. T-Safe Turvakoulutus Ky suosittelee käyttämään aina tuotteen alkuperäistä pakkausta, jonka valmistaja on suunnitellut tuotteen turvalliseen kuljettamiseen.

T-Safe Turvakoulutus Ky ei ole vastuussa huolimattomasti ja sopimusehtojen vastaisesti pakattujen palautusten vahingoittumisesta. Asiakkaan puolelta tulleesta virheestä aiheutuneet kustannukset peritään asiakkaalta.

T-Safe Turvakoulutus Ky pidättää oikeuden periä kustannukset asiakkaalta, jos asiakaspalautus on tehty aiheetta tai sopimusehtojen vastaisesti. Asiakkaalta peritään T-Safe Turvakoulutus Ky:n käsittely- ja postituskulut.

T-Safe Turvakoulutus Ky ei lunasta palautuksia postiennakolla.

Yritysasiakkaiden tilaamille normaaleille varastotuotteille T-Safe Turvakoulutus Ky myöntää rajoitetun 14 vuorokauden palautusoikeuden. Palautetun tuotteen tulee olla käyttämätön ja avaamattomassa myyntipakkauksessa. Tuotteen voi palauttaa joko suoraan myymälään tai asiakaspalautuksena. Lisää tietoa palautuksesta antaa info@patikka.fi. Palautusoikeus ei koske yli 1000 euron tuotteita, yli 2000 euron arvoisia tilauksia eikä asiakasta varten erikseen tilattuja/muokattuja tuotteita. Lisäksi asiakasta varten tilatun huoltolaajennuksen tai muun erillisen palvelun kohdalla yritysasiakkaalla ei ole peruutusoikeutta tilauksen kirjauduttua T-Safe Turvakoulutus Ky:n järjestelmään.

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen vähennettynä palautuksesta aiheutuneilla postituskuluilla sekä mahdollisella purkurahalla tai vahingonkorvauksella.

Palautustilanteissa pyydämme ensin ottamaan yhteyttä myyntiimme puh. (044) 222 9 222 tai sähköpostitse info@patikka.fi. Palautuksia ei lunasteta postiennakolla, eikä palautuksesta aiheutuneita kuluja korvata, ellei palautuksesta ole ensin sovittu myyjäosapuolen kanssa.

9. Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittämästi osoitteeseen info@patikka.fi tai postitse:

Ulkoilu- ja eräliike Patikka
T-Safe Turvakoulutus Ky
Savilahdenkatu 10
50100 Mikkeli

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

10. Takuu ja virhevastuu

Takuu määräytyy valmistajan määrittelemien takuuehtojen mukaisesti. Tämä koskee myös T-Safe Turvakoulutus Ky:n tai maahantuojan myöntämän lisätakuun kohdalla. Ostaja on velvollinen tutustumaan tuotteen mukana toimitettuihin takuuehtoihin ennen tuotteen käyttöönottoa. Takuuehdot löytyvät käyttöohjeista, erillisestä takuulomakkeesta tai valmistajan osoittamasta verkko-osoitteesta.

T-Safe Turvakoulutus Ky pidättää oikeuden todentaa tuotteissa ilmoitetut virheet. Testaamista ei suoriteta odottaessa. Tähän on varattava aina 3-5 arkipäivää.

Huoltopaikka määräytyy valmistajan tai maahantuojan takuuehtojen mukaisesti. T-Safe Turvakoulutus Ky ohjaa asiakkaansa ottamaan suoraan yhteyden valmistajaan tai tämän valtuuttamaan huoltoliikkeeseen, jos tästä voidaan katsoa olevan etua asiakkaalle. Kuluttajalla on myös mahdollisuus toimittaa tuote T-Safe Turvakoulutus Ky:n kautta huoltoon. T-Safe Turvakoulutus Ky katsoo, että asiakas tiedostaa toimittaessaan tuotteen huoltomme kautta korjattavaksi, että huoltoaika on logistiikkaan kuluvan ajan verran pidempi.

Aiheettoman huoltokäynnin kustannukset kustannukset peritään kokonaisuudessaan ostajalta, jos tuote on toimitettu selvästi aiheetta takuuhuoltoon. T-Safe Turvakoulutus Ky ei ole vastuussa ostajan toimista aiheutuneista vahingoista. Oikeus tuotteessa olevan vian luonteen ja laadun tarkastamiseen säilyy T-Safe Turvakoulutus Ky:llä myös kaupan perumisen yhteydessä. Aiheettoman huollon kuluina peritään mahdolliset huoltoyhtiön kulut, T-Safe Turvakoulutus Ky:n käsittelykulut ja logistiset kustannukset.

Ostajan tai kolmannen osapuolen kokoaman laitteiston virheenetsinnästä peritään hinnaston mukainen maksu, jos virhe ei ole T-Safe Turvakoulutus Ky:n toimittamassa komponentissa. Virheeksi ei katsota yhteensopivuusongelmaa, ellei asiakas ole nimenomaisesti ostohetkellä todistettavasti ilmoittanut T-Safe Turvakoulutus Ky:lle yhteensopivuustarpeesta. Tietokonekomponenttien hankinta, asentaminen ja käyttäminen vaativat tietokoneasentajan ammattitaitoon rinnastettavaa osaamista.

Tuotteen fyysinen avaaminen laitteen muokkaamiseksi päättää takuun ja laissa määritellyn virhevastuun ellei valmistaja ole toisin ilmoittanut.

T-Safe Turvakoulutus Ky säilyttää tuotteita kolme (3) kuukautta asiakkaalle huollon/työn valmistumisesta toimitetun ilmoituksen jälkeen. Tämän jälkeen tuote kierrätetään. (Laki elinkeinonharjoittajan oikeudesta myydä noutamatta jätetty esine)

Vastuu digitaalisista tallenteista määräytyy aina vaaranvastuun mukaisesti. T-Safe Turvakoulutus Ky ei ole vastuussa digitaaliselle medialle, esimerkiksi riistakameran muistikortille, tallennetuista tiedoista tai ohjelmistoista vaaranvastuun ollessa asiakkaalla. Varmuuskopiointi on ostajan vastuulla. Varmuuskopiointi tulee suorittaa aina ennen huoltoprosessia. Tiedostojen pelastaminen vioittuneesta laitteesta on maksullinen lisäpalvelu.

11. Reklamaatio

Asiakas on velvollinen esittämään ostotodistuksen, kuitin tai muun todistuksen ostopaikasta ja -ajankohdasta palautuksen yhteydessä tai reklamoidessaan tavaran virheestä. T-Safe Turvakoulutus Ky pidättää oikeuden periä kuitin etsinnän aiheuttamat kustannukset ostajalta.

Reklamaatiot käsitellään ainoastaan kirjallisesti. Vapaamuotoisen reklamaation voi toimittaa joko sähköpostilla osoitteeseen info@patikka.fi tai kirjeenä Ulkoilu- ja eräliike Patikka, Savilahdenkatu 10, 50100 Mikkeli.

Erimielisyyksien ratkaiseminen ja oikeuspaikka: Kuluttaja-asiakkaalla on oikeus saattaa tästä sopimuksesta syntyvät erimielisyydet kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. Asiakas voi nostaa tästä velkasuhteesta aiheutuvia riitaisuuksia koskevan kanteen T-Safe Turvakoulutus Ky:tä vastaan joko T-Safe Turvakoulutus Ky:n kotipaikan käräjäoikeudessa tai sen Suomessa sijaitsevan paikkakunnan käräjäoikeudessa, jonka tuomiopiirissä hänellä on asuinpaikkansa. Jollei Asiakkaalla ole asuinpaikkaa Suomessa, riitaisuudet käsitellään T-Safe Turvakoulutus Ky:n kotipaikan käräjäoikeudessa.

Asiamieskuluja ei korvata, koska Kuluttajaneuvonta ja kuluttajariitalautakunta tarjoaa veloituksetta apua erimielisyyksien ratkaisemiseen.

12. Vastuun jakautuminen yrityskaupassa

Tuotteet ja palvelut myydään aina sellaisena kuin ne ovat. T-Safe Turvakoulutus Ky ei ole vastuussa tuotteiden tai palveluiden virheestä ja/tai käytöstä aiheutuneista välillisistä tai välittömistä kuluista, eikä tulonmenetyksestä. T-Safe Turvakoulutus Ky:n korvausvastuu rajoittuu aina näiden sopimusehtojen sisältöön. Tuotevirhevastuu rajoittuu mahdolliseen kauppahinnan palauttamiseen käyttöhyödyllä vähennettynä.

Yrityskäyttöön hankitun laitteen takuuaika määräytyy valmistajan takuuehtojen mukaisesti, ja takuuajan päättyminen lopettaa T-Safe Turvakoulutus Ky:n vastuun. Tuotteen fyysinen avaaminen laitteen muokkaamiseksi päättää takuun ja myyjän vastuun ellei valmistaja ole toisin ilmoittanut.

T-Safe Turvakoulutus Ky pidättää oikeuden ohjata yritysasiakkaat asioimaan suoraan valmistajan tai valmistajan valtuuttaman huoltoliikkeen kanssa. Lisätietoja huolloista voi pyytää T-Safe Turvakoulutus Ky:n asiakaspalvelusta

Digitaaliselle medialle tallennettu data ja ohjelmistot ovat loppukäyttäjän vastuulla. Asiakas on vastuussa varmuuskopioiden ylläpitämisestä. Tiedostojen pelastaminen tuotteen vioittumisen jälkeen on maksullinen lisäpalvelu.

T-Safe Turvakoulutus Ky säilyttää tuotteita kolme (3) kuukautta asiakkaalle huollon/työn valmistumisesta toimitetun ilmoituksen jälkeen. Tämän jälkeen tuote kierrätetään.

T-Safe Turvakoulutus Ky ei ole velvollinen täyttämään sopimusta, jos se kohtaa ylivoimaisen esteen, jota se ei voi kohtuudella voittaa. T-Safe Turvakoulutus Ky ei ole velvollinen korvaamaan asiakkaalle ylivoimaisen esteen kohdalla asiakkaalle aiheutuvaa vahinkoa tai kustannuksia, ja on oikeutettu purkamaan sopimuksen.

Jättäessään tilauksen ja/tai tarjouspyynnön asiakas hyväksyy kiistattomasti T-Safe Turvakoulutus Ky:n sopimusehdot. Mahdollisia asiakkaan käyttämiä hankintasopimusehtoja ei noudateta niiden ollessa ristiriidassa T-Safe Turvakoulutus Ky:n sopimusehtojen kanssa.

13. Palvelut

T-Safe Turvakoulutus Ky tarjoaa asiakkailleen palveluita, jotka on erikseen määritelty hinnastossa. Palvelusopimukseen sovelletaan kokonaisuudessaan T-Safe Turvakoulutus Ky:n sopimusehtoja.

Palvelutilauksella ei ole peruutus- tai palautusoikeutta. Aloitetusta työstä laskutetaan kaikki aiheutuneet kustannukset, jos tilaus perutaan asiakkaan toimesta sähköisen tilausvahvistuksen lähettämisen jälkeen. Työ pyritään keskeyttämään ilman viivytystä tilaajan tekemän ilmoituksen jälkeen.

Tilaus maksetaan T-Safe Turvakoulutus Ky:n maksuehtojen mukaisesti. Kaikki oikeudet asiakkaan materiaaliin pidätetään ennen kuin tilauksen hinta on maksettu kokonaisuudessaan. Mikäli asiakkaan luovuttama materiaali kuluu kolmannelle osapuolelle, koskettaa pantti- ja pidätysoikeus myös tätä materiaalia, minkä asiakas on velvollinen ilmoittamaan kolmannelle osapuolelle ennen materiaalin luovuttamista T-Safe Turvakoulutus Ky:n haltuun.

T-Safe Turvakoulutus Ky:llä on oikeus sovitun hinnan lisäksi laskuttaa asiakkaalta kustannuksista, jotka aiheutuvat asiakkaan puolelta tulevista tilannemuutoksista tai muista seikoista. Mahdollista lisärahti- ja pakkauskustannuksista vastaa asiakas.

Jos ilmenee aihetta laskuttaa edellä mainittuja ylimääräisiä kustannuksia, T-Safe Turvakoulutus Ky tiedottaa tästä asiakkaalle ilman aiheetonta viivytystä.

T-Safe Turvakoulutus Ky pidättää oikeuden virheen korjaamiseen. Virheen luonteen ja laadun perusteella arvioitu virhe korjataan myöntämällä kohtuullinen hinnanalennus tai toimittamalla uusi tuote. Virheestä aiheutuvan korvauksen määrä on korkeintaan tilauksen hinta. T-Safe Turvakoulutus Ky ei ole vastuussa välittömistä tai välillisistä vahingoista tai ansionmenetystä, jotka ovat aiheutuneet virheestä.

T-Safe Turvakoulutus Ky säilyttää valmista tuotetta tavanomaista huolellisuutta noudattaen sovitun luovutuspäivän jälkeen. T-Safe Turvakoulutus Ky:llä on oikeus periä asiakkaalta korvaus säilyttämisen aiheuttamista kohtuullisista kustannuksista. Tuotetta säilytetään korkeintaan kolmen (3) kuukauden ajan, minkä jälkeen tuote siirtyy T-Safe Turvakoulutus Ky:n omistukseen. T-Safe Turvakoulutus Ky pidättää oikeuden myydä noutamatta jääneen tuotteen parhaaksi katsomallaan tavalla. Jos tuotteella ei ole jälleenmyyntiarvoa tai myynnistä aiheutuisi kohtuuttomia kustannuksia, T-Safe Turvakoulutus Ky pidättää oikeuden hävittää tuotteen kierrättämällä. Kaikki valmistus-, säilytys-, myynti- ja/tai kierrätyskustannukset laskutetaan suoraan asiakkaalta.

14. Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

T-Safe Turvakoulutus Ky käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.

T-Safe Turvakoulutus Ky sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.