Makuupussi Savana oikea

Jos haluat omistaa vain yhden makuupussin etkä tee talvireissuja, kolmen vuodenajan makuupussi on oikea valinta. Se palvelee sinua keväästä syksyyn. Kesäreissuja varten tehdyt kesämakuupussit ovat ilahduttavan kevyitä ja pieniä.

99,00

Varastossa (toimitusaika 2-4 päivää)

Makuupussi Savana oikea

SKU savanar Category

Kuvaus

Pinguin Savana on kolmen vuoden ajan makuupussi joka on parhaimmillaan kun lämpötila lähentelee nollaa, mutta pärjäilet sillä myös pikkupakkasessa.

Jos haluat omistaa vain yhden makuupussin etkä tee talvireissuja, kolmen vuodenajan makuupussi on oikea valinta. Se palvelee sinua keväästä syksyyn. Kesäreissuja varten tehdyt kesämakuupussit ovat ilahduttavan kevyitä ja pieniä.

Usein kysytään makuupussien lämpötila-arvoista ja tässä vähän selvennän mitä lukemat pussissa tarkoittaa.

Makuupussien lämpötila-arvot ilmoitetaan EN 13537 -standardin mukaisesti. Comfort-arvo ilmoittaa lämpötilan, jossa nukkuu koko yön mukavasti ja Limit-arvo sen lämpötilan, jossa vielä nukkuu kohtalaisesti. Extreme-arvo on lämpötila, jossa makuupussi suojaa vielä jonkin aikaa hypotermialta.

Monesti Comfort-arvoa käytetään myös kuvaamaan naisten mukavuuslämpötilaa ja Limit-arvoa vastaavasti miesten mukavuuslämpötilaa

Comfort Limit Extreme
+6 °C +1 °C -15 °C

ylhäällä on Pinguin Savana pussin lämpötila-arvot. Naiset saavat makeimmat unet +6 °C kun taas miehet nukkuvat hyvin +1 °C. Ja kumpikin säästyy hypotermialta myös -15 °C pakkasella toki naiset hieman lyhyemmän ajan.

Muistathan kuitenkin että makuupussi ei yksin riitä pitämään nukkujaa lämpimänä, kuin ehkä lämpimimpinä kesäöinä. Toinen merkittävästi lämpimänä pysymiseen vaikuttava varuste on makuualusta. Makuupussin täyte painuu nukkujan alla kasaan, jolloin eristävyys maata vasten heikkenee oleellisesti. Tällöin makuualusta toimii eristävänä varusteena nukkujan ja maan välissä.

Pinguin on tsekkiläinen retkeilytarvikevalmistaja, joka on jo 25 vuoden ajan yhdistänyt parhaita eurooppalaisia perinteitä ja uusinta teknologiaa tuotteissaan. Pinguin-retkeilytarvikkeet on testattu vaativissa maasto-olosuhteissa eri puolilla maailmaa, ja tuotteiden hinta-laatu-suhde on poikkeuksellisen hyvä.

Tuotetietoa:
päällinen Polyester Ripstop DWR
vuorikangas Polyester Soft
täyte ThermicFibre 6 200 g/m2
pituus 195 cm
paino 1,45 kg
lämpöluokitus Comfort +6, Limit +1, Extreme -15
väri: vihreä

Lisätiedot

Mitat 195 cm (senttimetri)
Pituus

195cm

Paino

1,45kg

Valmistaja

Pinguin

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.