Meiltä kehtaa kysyä! 044 222 9 222             info@patikkamikkeli.fi
Yli 120€ tilauksille ilmaiset toimituskulut! Toimitusaika 2-4 arkipäivää.

Monitoimityökalut

Suurimmalle osalle suomalaisista Leatherman tulee ensimmäisenä mieleen kun puheenaiheena on monitoimityökalut. Leathermanin uskomaton tarina kertoo että valmistuksessa on keskitytty vain yhteen asiaan – valmistamaan maailman laadukkaimpia monitoimityökaluja.

LEATHERMAN KOHTA 35 VUOTTA! – Yli Kolmekymmentä vuotta Leatherman on kehittänyt ja valmistanut maailman parhaimpiin kuuluvia monitoimityökaluja.Timothy Leatherman kehitti ja patentoi ensimmäisen monitoimityökalunsa prototyypin 1980. PST (Pocket Survival Tool) tuli ensimmäisenä Leatherman-työkaluna markkinoille 1983.

Kaikki Leatherman työkalut saatavana nahka/nylon tai nylon kotelossa!

Mikäli 25 vuoden kuluessa ostopäivästä havaitset Leatherman®-työkalussasi joko materiaali- tai valmistusvirheen, palauta pelkkä työkalu ilman koteloa myymäläämme niin korjautamme sen tai saat uuden työkalun takuuna.

Toinen suuri monitoimityökalujen valmistaja on sveitsiläinen Victorinox, jonka tunnetuin tuote on Sveitsin armeijan linkkuveitsi.  Jos haluat olla valmiina kaikkeen, on Sveitsin armeijan linkkuveitsi sinulle varmasti tuttu tuote. Se on ollut laatutietoisen matkailijan vakiovaruste ympäri maailmaa jo vuodesta 1897. Victorinoxin tarina alkoi jo muutaman vuoden aikaisemmin, kun Karl Elsener alkoi valmistamaan keittiöveitsiä Ibachin kylässä, Sveitsissä. Nykyään Victorinox tunnetaan ympäri maailmaan sveitsiläisen laadun ja kestävän kehityksen symbolinaMyös Victorinoxin veitset ja monitoimityökalut löydät verkkokaupastamme.

Tutustu ja tilaa!

Näytetään 1–24 / 47 tuloksesta