Leatherman Surge

Leatherman Surge on vahva apuri niin työssä kuin harrastuksissa. Surgen väkivahvoilla pihdeillä saat enemmän puristustehoa pienemmällä voimankäytöllä näin ollen Surge soveltuu hyvin myös naisille ja junioreille. Surgen kahvat on muotoiltu siten, että saat mahdollisimman tukevan otteen käyttäessäsi sivuleikkureita ja pihtejä.

195,00

Varastossa, toimitusaika 2-4 päivää

Leatherman Surge

SKU 830165 Category

Kuvaus

Leatherman Surge on vahva apuri niin työssä kuin harrastuksissa.
Surgen väkivahvoilla pihdeillä saat enemmän puristustehoa pienemmällä voimankäytöllä näin ollen Surge soveltuu hyvin myös naisille ja junioreille. Surgen kahvat on muotoiltu siten, että saat mahdollisimman tukevan otteen käyttäessäsi sivuleikkureita ja pihtejä.

Suuret ja voimakkaat pihdit, pitkä veitsen terä, suuremmat sakset ja helppokäyttöiset terien lukitukset, tekevät Surgesta todellisen työhevosen. Ainutlaatuinen vaihtoteräkiinnike ja vaihdettavat sivuleikkurit. Neljä rungon ulkopuolelta avattavaa työkalua mahdollistavat nopean pääsyn käsiksi työkaluihin, joita käytät eniten. Surge on valmistettu kovaan käyttöön ja käsiin, jotka tekevät näitä töitä.

ja mikä parasta, tälläkin Leathermanilla on huikea 25 vuoden takuu, joten ei muuta kuin tilaamaan ja laita työkalu kovaan käyttöön.

– 2 kiinteää adapteria
– 3 ruuvimeisseliä
– Johdonkuorija
– Kaikki terät lukkiutuvat
– Kärkipihdit
– Liitinpuristin
– Mitta
– Naskali
– Pullonavaaja
– Ripustuslenkki
– Ristipäämeisseli
– Saha
– Sahateräinen veitsi
– Sakset
– Sivuleikkurit
– Timanttiviila
– Tölkinavaaja
– Vaijerileikkurit
– Veitsi
– Viila

pituus 11 cm
paino 335 g

Lisätiedot

Mitat 11 cm (senttimetri)
Pituus

11cm

Paino

335g

Valmistaja

Leatherman

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.