Leatherman Signal nylonkotelolla

Liikutko paljon luonnossa? Tässä sinulle apuväline joka on suunniteltu nimenomaan luonnossa liikkuvalle Leatherman Signal. Tässä innovatiivisessa työkalussa on huomioitu mitä ulkoilmaihminen tarvitsee liikkuessaan luonnossa, kuten tulukset ja pilli.

185,00

Varastossa, toimitusaika 2-4 päivää

Leatherman Signal nylonkotelolla

SKU 832265 Category

Kuvaus

Leatherman Signal – Kattava työkalu seikkailuhenkisille ulkoilijoille

Etsitkö monipuolista ja luotettavaa työkalua, joka auttaa sinua selviytymään seikkailuista luonnossa? Leatherman Signal on täydellinen valinta ulkoilijoille, retkeilijöille ja seikkailunhaluisille seikkailijoille.

Leatherman Signal tarjoaa laajan valikoiman toimintoja yhdessä kompaktissa työkalussa. Sen avulla voit käsitellä erilaisia tehtäviä, kuten ruoanlaittoa, leirin pystyttämistä, köysien leikkaamista, tulen tekoa ja paljon muuta. Se on varustettu veitsellä, pihdeillä, sahalla, ruuvimeisselillä ja jopa hätäpillillä.

Tämä työkalu on valmistettu kestävästä teräksestä, joka kestää kovaa käyttöä ja haastavia olosuhteita. Sen luotettavuus ja kestävyys takaavat sen pitkäikäisyyden ja tehokkuuden, joten voit luottaa siihen vaativimmissakin tilanteissa.

Leatherman Signal on suunniteltu käytettäväksi helposti ja kätevästi. Sen yksikätinen avausmekanismi mahdollistaa nopean ja helpon pääsyn tarvittaviin työkaluihin. Lisäksi sen ergonominen muotoilu tarjoaa mukavan otteen ja turvallisen käytön.

Turvallisuus on aina etusijalla. Signalin veitsi lukittuu turvallisesti käytön aikana, ja sen pihdit tarjoavat luotettavan otteen. Hätäpilli on erinomainen turvallisuustoiminto hätätilanteiden varalta.

Leatherman Signal on ihanteellinen työkalu kaikille seikkailuhenkisille ulkoilijoille. Sen monipuoliset toiminnot, kestävyys ja helppokäyttöisyys tekevät siitä välttämättömän kumppanin retkille, vaelluksille ja seikkailuille

Tekniset tiedot / ominaisuudet

Kärkipihdit
Sivuleikkurit
Yhdistelmäveitsi
Saha
Tuluspuikko
Timanttiteroitin
Pilli
Vasara
Naskali
Pullonavaaja
Tölkinavaaja
Karabiinihaka
Kiinteä adapteri
1/4″ vaihtokärkisovitin
1/4″ lenkkiavain
3/16” lenkkiavain
Johdonkuorija
Liitinpuristin
Vyöklipsi
Kahvalukko
Nylon vyökotelo
Kaikki terät lukkiutuvat

Pituus 11,43 cm
Paino 212,6 g

Lisätiedot

Mitat 11,43 cm (senttimetri)
Paino

212,6g

Pituus

11,43cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.