Leatherman Wingman

Etsitkö monipuolista ja kestävää työkalua, joka auttaa sinua selviytymään kaikenlaisista seikkailuista? Leatherman Wingman on täydellinen kumppani niin retkeilyyn, retkille kuin arjen askareisiinkin. Leatherman Wingman on suunniteltu tarjoamaan laajan valikoiman toimintoja yhdessä kompaktissa työkalussa. Olipa kyseessä ruuvien kiristäminen, langan leikkaaminen tai tölkkien avaaminen, Wingman on aina valmiina auttamaan sinua.

95,00

Varastossa, toimitusaika 2-4 päivää

Leatherman Wingman

Kuvaus

Leatherman Wingman – Monipuolinen ja luotettava työkalu kaikille seikkailijoille

Etsitkö monipuolista ja kestävää työkalua, joka auttaa sinua selviytymään kaikenlaisista seikkailuista? Leatherman Wingman on täydellinen kumppani niin retkeilyyn, retkille kuin arjen askareisiinkin.

Leatherman Wingman on suunniteltu tarjoamaan laajan valikoiman toimintoja yhdessä kompaktissa työkalussa. Olipa kyseessä ruuvien kiristäminen, langan leikkaaminen tai tölkkien avaaminen, Wingman on aina valmiina auttamaan sinua.

Tämä työkalu on valmistettu kestävästä teräksestä, joka takaa sen luotettavuuden ja pitkäikäisyyden. Kätevästi aukeavat ulkoterät, jousiavusteiset pihdit ja 13 muuta työkalua ovat monipuolinen apu retkillä, kotona tai työpaikalla.

Leatherman Wingman on suunniteltu käytettäväksi helposti yhdellä kädellä. Sen kätevä lukitusmekanismi pitää työkalut turvallisesti paikallaan, kun niitä tarvitaan. Lisäksi sen kompakti koko tekee siitä helppokäyttöisen ja kannettavan.

Turvallisuus on aina ensisijalla. Wingmanin ergonominen muotoilu ja luotettava rakenne takaavat turvallisen ja mukavan käytön. Voit luottaa siihen, että työkalu kestää vaativissakin olosuhteissa.

Leatherman Wingman on täydellinen kumppani kaikille seikkailijoille. Sen monipuoliset toiminnot, kestävyys ja helppokäyttöisyys tekevät siitä välttämättömän työkalun retkeilyyn, leirintään, kalastukseen ja moniin muihin aktiviteetteihin.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Leatherman Wingman on monipuolinen, kestävä ja luotettava työkalu, joka auttaa sinua selviytymään kaikista seikkailuista. Hanki oma Leatherman Wingman -työkalusi ja valmistaudu nauttimaan huolettomista ja turvallisista seikkailuista!

Wingmanista löydät seuraavat työkalut:

Jousiavusteiset kärkipihdit
Sivuleikkurit
Sakset
Veitsi
Viila
Vyöklipsi
Mitta
Ristipäämeisseli
2 ruuvimeisseliä
Pullonavaaja
Tölkinavaaja
Johdon kuorija
Ripustuslenkki
Paketin avaaja
Musta nylonkotelo

Pituus 9,7 cm
Paino 198g

Lisätiedot

Mitat 9,7 cm (senttimetri)
Pituus

9,7cm

Paino

198g

Valmistaja

Leatherman

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.