Wood Jewel visapuukko sarvihatulla 9,5cm

Kotimainen puukko upeilla visakoivu- ja poronsarvikoristeilla. Tämä puukko sopii vaikka tuliaisiksi mökille, lahjaksi erämiehelle tai vie vaikka ulkomaille asti, siitähän löytyy Lapin tunnusmerkit Visakoivu ja poronluu.

39,90

Varasto loppu

Wood Jewel visapuukko sarvihatulla 9,5cm

Kuvaus

Kotimainen puukko upeilla visakoivu- ja poronsarvikoristeilla.
Tämä puukko sopii vaikka tuliaisiksi mökille, lahjaksi erämiehelle tai vie vaikka ulkomaille asti, siitähän löytyy Lapin tunnusmerkit Visakoivu ja poronluu.
Eläinaiheinen tuppi kuuluu tietysti hintaan ja se on aitoa nahkaa.
Ja jos vielä haluat kirjailemme puukon kahvaan saajan nimen, päivämäärän tai mitä siihen nyt haluatkaan.
Näin sinulla on varmasti yksilöllinen puukko matkassa mukana.

Terän pituus 9,5 cm ja se on hiiliterästä joka on helppo huoltaa, kunhan pidät kuivana ja välillä sipaiset ruokaöljyt pintaan.

Katso myös muut Wood Jewelin puukot täältä

Tarinaa Wood Jewelistä:

Wood Jewelin juuret ulottuvat -80 luvun alkuun. Omistaja ja toimitusjohtaja Kauko Raatiniemi aloitti yrityksen päätoimen ohessa tehden isompia tuotteita kuten pahkakelloja. 90-luvun alussa Kauko aloitti päätoimisena yrittäjänä. 1995 yritys palkkasi ensimmäisen työntekijän. Tänä päivänä yritys työllistää n 20 henkilöä ympäri vuoden.

Pääraaka-aineet ovat suomalainen visakoivu, poronsarvi ja värjätty viilukoivu.

Tuotteita löytyy yli 1000 erilaista, mutta päätuote on puukot. 80 luvun lopussa Kauko valmisti ensimmäiset puukot, jotka eräs keräilijä osti kaikki. 2000 luvun alussa Kaukon poika Tuomas Raatiniemi aloitti uudelleen yrityksessä puukkojen valmistuksen. Tänä päivänä valmistamme vuositasolla n 50 000 kappaletta puukkoja.

Puukot ovat suunniteltu erityisesti käyttöön huomioiden terämateriaali, kahvan muoto sekä puukon istuvuus tuppeen. Valikoimastamme löytyy myös design- ja lahjapuukkoja.

Lisätiedot

Valmistaja

Wood Jewel

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.