H.Roselli Eräpuukko lahjalaatikossa

Eräpuukko tyylikkäässä tervatussa lahjalaatikossa. Eräpuukko on Rosellin ensimmäinen puukkomalli vuodelta 1976 ja Eräpuukko on yhä edelleen hirvimiesten ja retkeilijöiden suosiossa.

139,00

Varastossa, toimitusaika 2-4 päivää

H.Roselli Eräpuukko lahjalaatikossa

SKU r100p Category

Kuvaus

Eräpuukko tyylikkäässä tervatussa lahjalaatikossa.
Eräpuukko on Rosellin ensimmäinen puukkomalli vuodelta 1976 ja Eräpuukko on yhä edelleen hirvimiesten ja retkeilijöiden suosiossa.
Eräpuukko on metsästäjälle hyvä apuri sillä se sopii sekä keskikokoisen että suuren riistan käsittelyyn. Tämä malli on palvellut metsästäjiä, eränkävijöitä ja kalastajia jo yli 45 vuoden ajan.

Terä on valmistettu takomalla hiiliteräksestä. Kahva on tehty visakoivusta, joka on käsitelty pellavaöljyllä. Tämä varmistaa tukevan otteen märkänäkin.

Mukana käsin tehty tuppi vaaleasta kasviparkitusta suomalaisesta nahasta. Valmistettu, teroitettu ja käsin viimeistelty Harmoisissa, Suomessa.

Teräs: Hiiliteräs
Kovuus: Noin 60 HRC
Terän pituus: 100 mm
Kokonaispituus: 230 mm
Terän paksuus: 3 mm
Paino: 120 g
Kahva: Visakoivu
Helat: Ruostumaton teräs
Tuppi: Kasviparkittu nahka

Roselliln jokainen puukko ja kirves on tehty kestämään koko elinikäsi ja on juuri se yksi ja ainoa, jonka tarvitset.

Sen vuoksi jokaisella puukolla ja kirveellä on elinikäinen takuu. Tarvittaessa korjaamme tai korvaamme mahdolliset vialliset tuotteet. Takuu ei kata virheellisestä käytöstä, onnettomuudesta, itse tehdyistä korjauksista tai vastaavista toimista aiheutuneita vaurioita.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.