Visakoivuinen Kossupiippu

Kossupiippu erinomaisen hauska kapistus jonka avulla saat poskiontelot auki tai hetkessä itsesi ”juhlatuulelle”. Lue ihmeessä lisää..

85,00

Varastossa, toimitusaika 2-4 päivää

Visakoivuinen Kossupiippu

SKU kossupiippu Categories ,

Kuvaus

Kossu-eli konjakkipiippu on tuhansia vuosia vanha kiinalainen keksintö, tehty lääkkeenottoa varten, eli poskiontelotulehduksiin. Siitä on imaistu eucalyptusta tai minttua kuumana ja näin avattu poskiontelot. Kun juot viinaa pullosta tai lasista, suurin osa menee vatsaan ja sieltä ison verenkierron kautta ’hissukseen’ päähän. Vatsan kautta kulkiessaan viina lantraantuu n. 4-prosenttiseksi ennen imeytymistään verenkiertoon, eli suurina määrinä illalla nautittuna, vähäisen lantringin kera osa viinasta ei imeydy, vaan odottaa aamua, kovaa kohmeloa, janoa ja ämpärillistä vettä, aiheuttaen ns. ’jälkikäyntiä’. Ei viinaa vatsaan, vaan suoraan yläpäähän – siellähän se viihdekeskus on.

Jokainen meistä tietää, että kieli on muutaman paukun jälkeen kuin lapanen. Eli viina imeytyy nopeasti kieleen, koska siinä on ohuet limakalvot. Nenä, suu ja korvat ovat samassa käytävässä. Kun imaiset viinan ’kossupiipun’ kautta ja purskutat kevyesti, viina höyrystyy osittain ja menee poskionteloiden ja suun ja nielun limakalvoilta päässä olevan pienen verenkierron kautta suoraan viihdekeskukseen eli päähän kuin ’kakkosnelonen’ tai pesäpallomaila. Tätä kautta nautittuna voit lukea imeytymisprosentit pullon kyljestä. Eli yhdellä kolmasosalla pulloa päästään samaan lopputulokseen kuin ennen täydellä pullolla. Laske säästö vuositasolla. Nuori ’perso’ nautiskelija säästää omakotitalon ja vanhempikin vielä grillikatoksen. Siksi kossupiipun pitäisi olla periaatteessa Kelan korvattava tuote ja kuulua oikeastaan äitiyspakkaukseen.

HUOM! Ei jokapäiväiseen käyttöön, aiheuttaa riippuvuutta!

Kossupiippu on käsitelty perinteisesti kuksan tapaan ja se säilyttää parhaiden ominaisuutensa säännöllisellä kahvirasvauksella, noin kerran vuodessa riittää. Kossupiippua ei saa pestä pesuaineella – pelkkä vedellä huuhtelu riittää käytön jälkeen.
Koska kossupiippu on luonnontuote, se saattaa joskus käyttäytyä myös luonnon tavoin ja haljeta jännityksestä ensimmäisillä käyttökerroilla. Jos näin käy, saa tilalle uuden piipun tilauksesta.
Kossupiipun voi myös tilata nimellä kaiverrettuna sekä myös muista toiveista voi aina keskustella.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.