Vedenpuhdistin Sawyer mini

Puhdasta juomavettä helposti:))Sawyer MINI puhdistinta voit käyttää pillin tapaan, kiinnittää sen puristuspussiin, tuunata sen juomarakon letkuun tai kiinnittää suoraan normaaliin kierrätyspulloon.

59,90

Varasto loppu

Vedenpuhdistin Sawyer mini

SKU sp107 Category

Kuvaus

Sawyer MINI vedenpuhdistin on helppokäyttöinen, käteen sopiva ja se painaa vain 65 g. Sawyer MINI vedenpuhdistin on yksinkertaisesti paras saatavilla oleva vedenpuhdistin kun otetaan huomioon sen koko paino ja vedenpuhdistusominaisuudet.

Sawyer MINI puhdistinta voit käyttää pillin tapaan, kiinnittää sen puristuspussiin, tuunata sen juomarakon letkuun tai kiinnittää suoraan normaaliin kierrätyspulloon.

MINI vhdistimessa on käytetty 0,1 mikroniin (absoluuttinen) luokitettua ontelokuituista kalvosuodatinta. Eli tuotteessa sama suodatin kuin muissakin Sawyer suodattimissa. Sawyer MINI puhdistimella voit suodattaa 378 540 litraa vettä. Käytännössä tämä vesimäärä riittää koko eliniän.

Miten puhdistinta käytetään?

Täytä puristuspussi tai kierteellinen kierrätyspullo vedellä joesta, purosta tai järvestä. Kierrä suodatin kiinni pussiin ja purista vesi suodattimen läpi juomapulloosi tai johonkin muuhun vesiastiaan.

Juominen suoraan suuaukosta

Jos vettä on saatavilla sellaisessa paikassa että sitä ei saa puristuspussiin tai pulloon, voit juoda suoraan puhdistimen suuaukosta käyttäen sitä pillinä. puhdistimessa on kiinteä helposti avattava korkki.

Puristuspussi hukassa tai se on vaurioitunut?

Kiinnitä Sawyer mini suoraan kierteelliseen virvokepulloon. Suosittelemme pehmeää muovia olevia pulloja kuten 0.5-1.5 litran lähdevesipullot.

Katso kuinka helppoa käyttö on

HUOM!

Sawyer puhdistin kestää pakkasta vain jos se on käyttämätön. Käyttöön otettu suodatin ei kestä pakkasta, eikä takuu koske pakkasen vaurioittamaa suodatinta. Kuljeta talviolosuhteissa puhdistinta esim. povitaskussa jotta se ei vaurioidu. Yöksi sijoita se makuupussiisi.

Mitä Sawyer MINI setti sisältää?

– 1 x 0.5 litran puristuspussi

– 1 x vedenpuhdistin

– 1 x Puhdistusruisku

– 1 X pilli

Tekniset tiedot:

Suodattimen materiaali: Ontelokuitu

Poistaa: salmonella, kolera, leptospiroosi, koli, giardia ja Cryptosporidium

Suodatuskapasiteetti: 378 540 litraa

Paino: 65 g

Miten Sawyer MINI puhdistin huolletaan?

Vedenpuhdistin on syytä puhdistaa viimeistään silloin kun sen läpivirtaus hidastuu. Jos puhdistin on ollut pitkään käyttämättömänä, on se myös syytä puhdistaa. Huuhtelemalla suodattimen saat samalla kostutettua puhdistimen suodattimen, jolloin se päästää veden läpi helpommin. Suodatin puhdistetaan puristamalla puhdasta vettä suodattimen läpi puhdistusruiskua apuna käyttäen. Purista vettä suodattimen läpi niin paljon, että läpi puristettu vesi on kirkasta.

Poistaako Sawyer puhdistin makua, kemikaaleja ja metalleja vedestä?

Sawyer MINI poistaa bakteereiden ja maa-ainesten aiheuttaman maun.

Sawyer MINI Ei poista rautaa, rikkiä, kemikaaleja tai yksinkertaisia yhdisteitä. Maku voidaan peittää käyttäen makuaineita kuten Gatorade tai crystal light (suodatin on puhdistettava heti käytön jälkeen).

Lisätiedot

Väri

Camo

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.