Juomarakko Crux 3L Reservoir

Helposti täytettävä, puhdistettava ja kuivattava matalaprofiilinen juomarakko, josta saa yhdellä imaisulla 20% enemmän juotavaa kätevän big-bite valve suukappaleen ansiosta. Ideaalinen kumppani vaelluksille, treenaukseen tai vaikkapa metsätöihin.

55,90

Varastossa

Juomarakko Crux 3L Reservoir

SKU 1228401003a Category

Kuvaus

Helposti täytettävä, puhdistettava ja kuivattava matalaprofiilinen juomarakko, josta saa yhdellä imaisulla 20% enemmän juotavaa kätevän big-bite valve suukappaleen ansiosta. Ideaalinen kumppani vaelluksille, treenaukseen tai vaikkapa metsätöihin. Suunniteltu laitettavaksi reppuun ja tarjoamaan tehokasta kädet vapaana -nesteytystä. Pikairroitettava QuickLink-letku, jonka ansiosta säiliön poisto repusta ja takaisin käyttökuntoon asettaminen on nopeaa. Liittimessä automaattinen tippalukko, joten säiliötä voi liikuttaa letku irrotettuna myös täytenä. Helppokäyttöinen ON-OFF-venttiili tipattomalla suukappaleella.

Suurikokoinen, erittäin helposti suljettava ja avattava iso täyttöaukko mahdollistaa täytön jopa ottamatta säiliötä pois repusta. Aukon kautta puhdistus on nopeaa. Sisällä heilumista vaimentava välisenä. Valmistettu materiaaleista jotka eivät aiheuta juomaan makuja eikä hajuja. HydroGuard-antimikrobipinta.
Materiaali: polyuretaani, polypropeeni ja silikoni.

Toimitus sisältää valmiiksi kasattuna: Crux- juomasäiliö, 11m halkaisija PureFlow-juomaletku QuickLink-pikakiinnikkeellä, ON-OFF venttiilillä ja Big Bite Valve suukappale. 10 vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu.

Puhdista ennen ensimmäistä käyttökertaa.
Opastusvideon löydät täältä

Juomasäiliön puhdistus:
1. Täytä säiliö puolilleen lämmintä vettä ja mietoa tiskiainetta.
2. Sekoita tiskiainevesi ravistamalla säiliötä.
3. Nosta säiliö ylös, jolloin juomaletku ja Big Bite? -suukappale jäävät säiliön alapuolelle.
4. Purista suukappaletta ja anna nesteen valua letkun ja suukappaleen kautta ulos.
5. Pesun jälkeen, huuhtele säiliö ja letku tiskiaineesta.
6. Valuta loput vedet pois säiliöstä. Säiliö on käyttövalmis.

Lisätiedot

Tilavuus

3 l

Valmistaja

Camelbak

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.