Retkiastiasto BIO (8 Osaa) Keltainen

Nyt egoliginen retkiastiasarja Light My Fireilta. Lautasen, kannen, kahden erikokoisen SnapBox-rasian ja leikkuulaudan materiaalista 96 % on sokeriruo’osta ja puukuidusta valmistettua biopohjaista muovia, joka on Bonsucro, ISCC ja PEFC sertifioitu.

36,90

Varastossa (toimitusaika 2-4 päivää)

Retkiastiasto BIO (8 Osaa) Keltainen

SKU mealkitbio2413610210 Category

Kuvaus

Nyt egoliginen retkiastiasarja Light My Fireilta.

Lautasen, kannen, kahden erikokoisen SnapBox-rasian ja leikkuulaudan materiaalista 96 % on sokeriruo’osta ja puukuidusta valmistettua biopohjaista muovia, joka on Bonsucro, ISCC ja PEFC sertifioitu.

Tässä on astiasarja, joka tekee ruokailusta helppoa niin työpaikalla, luonnossa, veneessä, pyöräretkellä kuin kaupungillakin. Sarjassa on kaikki mitä tarvitaan aterian kuljettamiseen, valmisteluun ja ruokailuun. Kaikki osat pakkautuvat käytännöllisesti sisäkkäin ja nyt syvät lautaset ovat myös pinottavia tilan säästämiseksi.

Osat: Pohjan syvä lautanen ja kannen matala lautanen (muodostavat yhdessä kuljetusrasian ja erillään ne toimivat ruokailukulhoina, syvässä lautasessa pidike Spork BIO:lle), kokoon taittuva Pack-up-Cup BIO juomakuppi juomakannella, leikkuulauta siivilällä, Spork Original BIO -aterin (lusikka-haarukka-veitsi) sekä kaksi eri kokoista ja muotoista tiivistä SnapBox BIO- pikkurasiaa, jotka toimivat tarvittaessa myös varusteiden säilytyskoteloina pitäen tavarat kuivina. Toimitetaan valjaan kanssa, jonka ansiosta kokonaisuus pysyy käytännöllisenä pakkauksena.

Ominaisuudet:
Pinottava. Konepesun- ja mikronkestävä (paitsi Pack-up-Cup), helppo puhdistaa. Kelluu.
Lautasen, kannen, kahden erikokoisen SnapBox-rasian ja leikkuulaudan materiaalista 96 % on sokeriruo’osta ja puukuidusta valmistettua biopohjaista muovia, joka on Bonsucro, ISCC ja PEFC sertifioitu.
Pack-Up-cup:
yläosa: 96 % on sokeriruo’osta valmistettua biopohjaista muovia, joka on Bonsucro, ISCC ja PEFC sertifioitu.
alaosa: 20 % on sokeriruo’osta valmistettua biopohjaista muovia, joka on Bonsucro ja ISCC sertifioitu.

Mitat: 194 mm/sivu, kork. 61 mm. Kokonaisuuden paino 384 g. Tilavuudet: Syvä lautanen 900 ml, matala lautanen 500 ml, Snap Box original BIO 170 ml, Snap Box oval BIO 320 ml, Pack-up-Cup BIO 260 ml.

Valmistusmaa Ruotsi. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 2 vuotta.

Lisätiedot

Paino

384g

Valmistaja

LightMyFIre

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.