Kupilka 44 lautanen ruskea

Luxusta retkille ja ulkoilmaelämään. Kupilkan isolta lautaselta ruoka maistuu kaksinverroin paremmalta.

23,90

Varastossa

Kupilka 44 lautanen ruskea

SKU 30440171 Categories ,

Kuvaus

Matala lautanen. KUPILKA 44 tuo luksusta ruokahetkiin ruokailitpa sitten pihalla, metsässä tai vaikka mökillä. Lautaseen muotoillut kaksi kahvaa pitävät lautasen paikoillaan sylistä syödessä tai käytettäessä lautasta aluslautasena vaikka kahvisetille. Ja ruokailuhetken täydentää Kupilka aterimetKupilka aterimet (myydään erikseen).

Luonnonkuitukomposiitti ei vaadi erityistä huoltoa ja tuotteet voidaan pestä myös astianpesukoneessa. Elinkaaren lopuksi tuotteet voidaan palauttaa muovinkierrätyskeskuksiin tai polttaa lämpöenergiaksi uunissa ja jauhaa uudelleen käyttöön. KUPILKA-pakkaukset ja -etiketit on valmistettu uusiopahvista, joka voidaan kierrättää tai polttaa.

Raaka-aineen kehittämisestä on vastannut Joensuun Tiedepuisto (Puuteknologiakeskus Puugia).

KUPILKA-tuotteet on suunniteltu kaikille retkikäyttäjistä ammattikäyttöön.
KUPILKA-tuotteet ovat kevyitä ja kestäviä, erityisesti kuumille juomille tai ruoille soveltuvia astioita.
KUPILKA-tuotteet on helppo ottaa mukaan retkille ja puhdistaa lämpimällä vedellä.
KUPILKA-tuotteet voidaan myös pestä astianpesukoneessa.
KUPILKA-tuotteiden käyttölämpötila on -30 C – +100 C. Mikroaaltouunin käyttöä ei suositella.
Kupilka® täyttää EU komission direktiivit (2002/72/EC ja 1935/2004/EC)

Kupilka – EKOLOGISET ASTIAT, PUUKOT JA TULUKSET

Kupilka kantaa ikiaikaista perinnettä. Luontoa kunnioittava laadukas design ja uusi teknologia luovat yhdessä ympäristöystävällisen eräastian, luonnossa liikkujan parhaan kaverin.

Tuotteet valmistetaan omasta luonnonkuitukomposiitista ja ne tukevat näin uusiutuvien energialähteiden hyödyntämistä. Puu komposiittiin tulee suomalaisista sertifioiduista metsistä. Sekä tuotteet että materiaali on valmistettu EKOenergialla Suomessa. Valitsemalla kotimaisen tuotteen tuet suomalaista työtä ja pienennät logistiikkapäästöjä. Tuotteen laaja käyttölämpötila (-30 °C – +100 °C) ja materiaalin kestävyys takaavat pitkäkestoisen tuotteen vuosiksi eteenpäin, ja näin myös pienemmän hiilijalanjäljen.

Elinkaaren lopuksi tuotteet voidaan palauttaa muovinkierrätyskeskuksiin, polttaa lämpöenergiaksi uunissa tai jauhaa uudelleen käyttöön. KUPILKA-pakkaukset on valmistettu uusiopahvista, joka voidaan kierrättää tai polttaa.

Jotta Kupilka kestäisi käytössänne mahdollisimman pitkään, emme suosittele tuotetta mikroon, hellalle tai avotulelle laitettavaksi.

KUPILKA MATERIAALIT

Kupilkan oma Kareline® luonnonkuitukomposiitti: lujitemateriaalina on ympäristöystävällinen mäntysellukuitu ja sideaineena elintarvikekäyttöön hyväksytty polypropeeni. (Seossuhde 50 % mäntysellukuitua ja 50 % kestomuovia.) Tuoteet tästä materiaalista patinoituvat kauniisti menettämättä laatuaan. Kareline® luonnonkuitukomposiitti sai alkunsa puuteknologiakeskus Puugiassa Joensuussa.

Ekologiset Kupilka-astiat kestävät sekä kiehuvaa vettä että -30°C pakkasta. Astiat voi pestä käsin luonnossa tai astianpesukoneessa kotiin palatessa. Tuotteet tehdään omavalmisteisesta biomateriaalistamme EKOenergialla, ja ne patinoituvat kauniisti menettämättä laatuaan. Kupilkan tuoreuden voi testata puun tuoksusta – mitä voimakkaampi tuoksu, sitä uudempi tuote! Jotta Kupilka kestäisi käytössänne mahdollisimman pitkään, emme suosittele tuotetta mikroon, hellalle tai avotulelle laitettavaksi. Elinkaaren lopuksi tuotteen voi kierrättää, polttaa lämpöenergiaksi tai palauttaa valmistajalle uusiokäyttöä varten. Kupilka-pakkaukset ovat kierrätyspahvia.

Lisätiedot

Tilavuus

4,4 dl

Paino

294g

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.