Merinovillapaita Dovrefjell naiset

54,90

Poista

Merinovillapaita Dovrefjell naiset

SKU 140125 Categories ,

Kuvaus

Merinovillainen paita naisille.

Dovrefjell alusasut ovat valmistettu 100% Merinovillasta, joka säilyttää vartalon lämmön erinomaisesti.
Merinovilla alusasut hengittävät hyvin ja siten kosteus siirtyy läpi kohti ulompia kerroksia ja tunnet olosi kuivaksi ja lämpimäksi.
Merinovilla on varma valinta kaikenlaiseen ulkoiluun. Toimii myös hikiliikunnassa!!!

* 100% Merinovillaa
* Öko Tex hyväksytty
* Mulesing vapaa
* Voidaan pestä 40 asteessa

Merinovilla on aito 100% luonnontuote!
Se lämmittää, hengittää ja siirtää kosteutta pois iholta erinomaisesti. Tämän vuoksi johtavat alusasuvalmistajat käyttävät merinovillaa kun olosuhteet ovat äärimmäisen kovat. Merinovilla-asun voit laittaa suoraan ihoa vasten ja se sopii hyvin myös niille joille tavallinen villa aiheuttaa ylimääräisiä akrobaattisia liikkeitä. Merinovilla ei kutise eikä hiosta, ja se pitää ihosi ja olosi kuivana. Merinovilla on luonnostaan antibakteerinen tuote, joten se myös neutralisoi ja eliminoi esimerkiksi hien hajua!

Dovrefjell on Norjan suosituimpia ja tunnetuimpia metsästys-, kalastus- ja vapaa-ajan vaatemerkkejä jo yli 20 vuoden kokemuksella. Dovrefjell vaatemerkki on tullut markkinoille jo vuonna 1997 ja nimensä se on saanut vaikuttavan Dovrefjell tunturin mukaan.Vuosien saatossa siitä on tullut yksi Norjan suosituimpia ja käytetyimpiä vaatemerkkejä metsästäjien keskuudessa. Dovrefjell asuissa laadukkuus ja perinteet yhdistyvät uusimpaan teknologiaan. Dovrefjell tunturit ovat norjalaisille sama asia, kuin Halti tunturit suomalaisille. Mahtavan Dovrefjell tunturin korkein piste kohoaa aina 2286 metrin korkeuteen. Rauhoitettu ja massiivinen myskihärkä (myskox) tavataan Norjassa juuri Dovrefjell tuntureilla. Tämän vuoksi myskihärkä on ollut luonnollinen valinta edustamaan Dovrefjell logoa.

Lisätiedot

Lyhyt kuvaus

Parasta ulkoiluun. Ihana merinovillainen paita kaikenlaiseen ulkoiluun. Valmistettu 100% merinovillasta ja Dovrefjellin merinovillatuotetteet ovat Mulesing vapaita.

Koko

S, M, L, XL, 2XL

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.