Ruskovilla vyötärönlämmitin merinovillaa

Ruskovilla vyötärönlämmitin on merinovillainen kohdelämmitin, joka sopii niin naisille kuin miehille. Villa ylläpitää tehokkaasti lämpöä, ja siksi villaiset lämmittimet ovatkin ihanteellisia oloissa, joissa ollaan alttiita kylmälle, vedolle ja kosteudelle.

59,50

Ruskovilla vyötärönlämmitin merinovillaa

SKU 1619 Categories ,

Kuvaus

Ruskovilla vyötärönlämmitin on merinovillainen kohdelämmitin, joka sopii niin naisille kuin miehille. Villa ylläpitää tehokkaasti lämpöä, ja siksi villaiset lämmittimet ovatkin ihanteellisia oloissa, joissa ollaan alttiita kylmälle, vedolle ja kosteudelle. Vyötärönlämmitin on valmistettu 100 % luomumerinovillasta ja siinä on kaksinkertainen tukeva joustintrikoo. Ruskovilla käyttää alusasuissaan pehmeintä villaa, joka lämmittää sopivasti, hengittää hyvin eikä hiosta.

Koko, vyötärönympärys:

S / 79 – 88
M / 89 – 98
L / 99 – 108

Villa puhdistaa itse itseään. Se reagoi ilman hapen kanssa ja neutraloi ihon eritteitä, jotta tuulettamalla pidennät pesuvälejä. Pese villa mieluiten käsin kädenlämpöisessä vedessä. Käytä Sonett-villan ja silkin pesuaineita. Voit pestä myös 30 asteessa käsinpesuohjelmalla. Tahrat lähtevät Sonett-sappisaippualla. Kuosittele vaate kosteana. Vaate kutistuu hieman ensipesussa. Suojaa sitä koilta ja kuoriaisilta. Säilytä vaate tiiviissä muovipussissa, kun se ei ole käytössä. Tuotteen pussi sopii hyvin säilytykseen.

Lisätietoja:

Materiaali: 100% luomuvilla (merinovilla)
Ei koinsuojattu eikä vanumattomuuskäsittelyä
Käsinpesu tai koneessa 30 asteessa villanpesuohjelmalla

Lisätiedot

Koko

S, M, L, XL

Väri

Valkea, Musta

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.