Merinovillahousut Dovrefjell naiset

Paras asuvalinta moneen menoon…merinovilla. Lue lisää ja ihastu:))

49,90

Merinovillahousut Dovrefjell naiset

Kuvaus

Merinovillaiset housut naisille.

Dovrefjell merinovillaiset alusasut on valmistettu 100% Merinovillasta, joka säilyttää vartalon lämmön erinomaisesti.
Merinovilla alusasut hengittävät hyvin ja siten kosteus siirtyy läpi kohti ulompia kerroksia ja tunnet olosi kuivaksi ja lämpimäksi. Merinovillahousuissa on mukavan korkea vyötärö ja leveä kuminauha joten housut istuvat mukavasti jalkaan. Ja jos et vielä tiennyt merinovillatuotteet ovat myös siitä mukavia että pesua ei juurikaan tarvita, heitä housut hetkeksi ulos ja kappas saat ne hetken perästä raikkaana takaisin käyttöön. Luonnonkuituna merinovilla niinsanotusti puhdistaa itse itsensä. Ja nyt heräsi kysymys; kuinka ne sitten pestään… No se onnistuu pesukoneessa 40 asteessa ja mielellään villapesuohjelmalla. Ja pesuaineeksi valitaan merinovillan pesuaine joka säilyttää villan omat luontaiset ominaisuudet eikä liuota kuiduista tärkeitä rasvoja pois.

Merinovilla on varma valinta kaikenlaiseen ulkoiluun. Toimii myös hikiliikunnassa!!!

* 100% Merinovillaa
* Öko Tex hyväksytty
* Mulesing vapaa
* Voidaan pestä 40 asteessa

Merinovilla on aito 100% luonnontuote!
Se lämmittää, hengittää ja siirtää kosteutta pois iholta erinomaisesti. Tämän vuoksi johtavat alusasuvalmistajat käyttävät merinovillaa kun olosuhteet ovat äärimmäisen kovat. Merinovilla-asun voit laittaa suoraan ihoa vasten ja se sopii hyvin myös niille joille tavallinen villa aiheuttaa ylimääräisiä akrobaattisia liikkeitä. Merinovilla ei kutise eikä hiosta, ja se pitää ihosi ja olosi kuivana. Merinovilla on luonnostaan antibakteerinen tuote, joten se myös neutralisoi ja eliminoi esimerkiksi hien hajua!

Dovrefjell on Norjan suosituimpia ja tunnetuimpia metsästys-, kalastus- ja vapaa-ajan vaatemerkkejä jo yli 20 vuoden kokemuksella. Dovrefjell vaatemerkki on tullut markkinoille jo vuonna 1997 ja nimensä se on saanut vaikuttavan Dovrefjell tunturin mukaan.Vuosien saatossa siitä on tullut yksi Norjan suosituimpia ja käytetyimpiä vaatemerkkejä metsästäjien keskuudessa. Dovrefjell asuissa laadukkuus ja perinteet yhdistyvät uusimpaan teknologiaan. Dovrefjell tunturit ovat norjalaisille sama asia, kuin Halti tunturit suomalaisille. Mahtavan Dovrefjell tunturin korkein piste kohoaa aina 2286 metrin korkeuteen. Rauhoitettu ja massiivinen myskihärkä (myskox) tavataan Norjassa juuri Dovrefjell tuntureilla. Tämän vuoksi myskihärkä on ollut luonnollinen valinta edustamaan Dovrefjell logoa.

Katso myös valmistajan kotivut

Lisätiedot

Lyhyt kuvaus

Parasta ulkoiluun. Merinovillaiset housut kaikenlaiseen ulkoiluun. Valmistettu 100% merinovillasta ja Dovrefjellin merinovillatuotetteet ovat Mulesing vapaita.

Koko

S, L, XL

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.