Makuupussi Pinguin Micra vasen

Pinguin Micra on kolmen vuoden ajan makuupussi joka on parhaimmillaan kun lämpötila lähentelee nollaa, mutta pärjäilet sillä myös pikkupakkasessa. Pienikokoisena näppärä ottaa mukaan kun painoakin on vain kilon verran.

125,00

Varastossa (toimitusaika 2-4 päivää)

Makuupussi Pinguin Micra vasen

SKU micral Category

Kuvaus

Pinguin Micra on kolmen vuoden ajan makuupussi joka on parhaimmillaan kun lämpötila lähentelee nollaa, mutta pärjäilet sillä myös pikkupakkasessa.
Pienikokoisena näppärä ottaa mukaan kun painoakin on vain kilon verran.

Jos haluat omistaa vain yhden makuupussin etkä tee talvireissuja, kolmen vuodenajan makuupussi on oikea valinta. Se palvelee sinua keväästä syksyyn.

Usein kysytään makuupussien lämpötila-arvoista ja tässä vähän selvennän mitä lukemat pussissa tarkoittaa.

Makuupussien lämpötila-arvot ilmoitetaan EN 13537 -standardin mukaisesti. Comfort-arvo ilmoittaa lämpötilan, jossa nukkuu koko yön mukavasti ja Limit-arvo sen lämpötilan, jossa vielä nukkuu kohtalaisesti. Extreme-arvo on lämpötila, jossa makuupussi suojaa vielä jonkin aikaa hypotermialta.

Monesti Comfort-arvoa käytetään myös kuvaamaan naisten mukavuuslämpötilaa ja Limit-arvoa vastaavasti miesten mukavuuslämpötilaa

Comfort Limit Extreme
+6 °C +1 °C -14°C

Ylhäällä on Pinguin Micra pussin lämpötila-arvot. Naiset saavat makeimmat unet +6 °C kun taas miehet nukkuvat hyvin +1 °C. Ja kumpikin säästyy hypotermialta myös -14 °C pakkasella toki naiset hieman lyhyemmän ajan.

Muistathan kuitenkin että makuupussi ei yksin riitä pitämään nukkujaa lämpimänä, kuin ehkä lämpimimpinä kesäöinä. Toinen merkittävästi lämpimänä pysymiseen vaikuttava varuste on makuualusta. Makuupussin täyte painuu nukkujan alla kasaan, jolloin eristävyys maata vasten heikkenee oleellisesti. Tällöin makuualusta toimii eristävänä varusteena nukkujan ja maan välissä.

Pinguin on tsekkiläinen retkeilytarvikevalmistaja, joka on jo 25 vuoden ajan yhdistänyt parhaita eurooppalaisia perinteitä ja uusinta teknologiaa tuotteissaan. Pinguin-retkeilytarvikkeet on testattu vaativissa maasto-olosuhteissa eri puolilla maailmaa, ja tuotteiden hinta-laatu-suhde on poikkeuksellisen hyvä.

Tuotetietoutta:
päällinen Nylon Ripstop DWR
vuorikangas Polyester Micro
täyte BHBMicro 120 g/m2
pituus 195 cm
paino 1,0 kg
lämpöluokitus Comfort +6, Limit +1, Extreme -14

Lisätiedot

Mitat 195 cm (senttimetri)
Pituus

195cm

Paino

1kg

Valmistaja

Pinguin

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.