Makuupussi Cyclo 185cm

Kun et halua kantaa mukanasi painavaa makuupussia tässä on sinulle hyvä valinta Trimm Cyklo makuupussi on erittäin kevyt ja pieneen tilaan pakkautuva makuupussi. Makuupussin mukavuuslämpötila: + 10 °C, joten se sopii mainiosti Suomen kesäöihin.

89,00

Varasto loppu

Kuvaus

Kun et halua kantaa mukanasi painavaa makuupussia tässä on sinulle hyvä valinta; Trimm Cyklo makuupussi on erittäin kevyt ja pieneen tilaan pakkautuva makuupussi. Makuupussin mukavuuslämpötila: + 10 °C, joten se sopii mainiosti Suomen kesäöihin. Pieneen tilaan pakkautuva 650 gramman painoinen makuupussi on mainio esim. pyöräilijälle tai veneilijälle sekä kaikille niille, jotka haluavat retkelle kevyet kantamukset.

Tekniset ominaisuudet:
Materiaalit: Ulkokangas: 20D 380T Nylon Ripstop, Sisäkangas: 20D 380T Nylon Ripstop, Leveys: 80/45 cm; Eristys: 80 g / m2 DuPont SEE
Kaksi kokoa.
Mitat pakattuna: 15 x 27/19 cm
Paino: 0,65 kg
Nukkujan max pituus: 185cm
Lämpötila-arvot: Mukavuuslämpötila: + 10 °C; Limit: + 5 °C; Extreme: -1 °C
Väri: punainen

Trimm makuupusseilla on EN 13527 – standardien mukaiset lämpötilasuositukset. Huomioithan, että rajat ovat vain suuntaa-antavia.

Comfort tarkoittaa lämpötilaa, jossa kokemattomampi retkeilijä tai nainen nukkuu yönsä mukavasti.
Limit-lämpötila on tottuneemman retkeilijän tai miehen mukavuuslämpötila.
Extreme kertoo alimman lämpötilan, jossa nukkuja on vielä jonkin aikaa suojassa hypotermialta.

Makuualusta on suositeltava kumppani makuupussille. Laadukas makuualusta eristää kylmää tehokkaasti. Nukkujan alla makuupussin täyte painuu kasaan, mikä heikentää sen eristävyyttä maata vasten.

Trimm on perustettu vuonna 2000 ajatuksena tarjota kuluttajille laadukkaita tuotteita edullisempaan hintaan. Valikoimista löytyy niin vaatteita kuin telttoja ja makuupusseja sekä muita tarvikkeita aktiiviseen elämään. Varusteita löytyy jokaiselle vuodenajalle, niin kesäkeleille kuin paukkupakkasille sekä äärimmäisiin olosuhteisiin. Trimm on aktiivisen ja seikkailunhaluisen ihmisen valinta ulkoiluun, harrastuksiin ja kaupunkielämään.

Tuotteiden suunnitelussa ja valmistuksessa kiinnitetään huomiota laatuun, mukavuuteen, käytettävyyteen sekä teknologiaan. Tuotteiden valmistukseen käytetään laadukkaita materiaaleja tunnetuilta brändeiltä mm. YKK, 3M, Nifco, Nexus, DuPont jne.

Lisätiedot

Mitat 220 cm (senttimetri)
Paino

650g

Pituus

220cm

Valmistaja

Trimm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.