Liukulumikengät, Altai Hok 125cm X-Trace Pivot siteillä

Kun yhdistetään metsäsuksen liuku ja lumikengän ketteryys niin syntyy tällainen liukulumikenkä.

Alkuperäinen hinta oli: 399,00€.Nykyinen hinta on: 359,00€.

Varastossa

Liukulumikengät, Altai Hok 125cm X-Trace Pivot siteillä

SKU hok125 Category

Kuvaus

Kun yhdistetään metsäsuksen liuku ja lumikengän ketteryys niin syntyy tällainen liukulumikenkä.

Altai HOK liukulumikenkä, yhdistää suksen ja lumikengän parhaat ominaisuudet. Liukulumikengät ovat erittäin ketterät käänneltävät risukkoisessakin metsässä, ja juuri pienipiirteisessä vaihtelevassa maastossa ne pääsevät todenteolla oikeuksiinsa. Pitokarvan ansiosta liukulumikengillä voi nousta jyrkkääkin harjannetta suorin suksin, ja jos joskus on turvauduttava haarakäyntiin, sekin käy tavallista helpommin liukulumikenkien lyhyyden ja tukevasti kenkään istuvan siteen ansiosta. Samat ominaisuudet helpottavat myös alamäkiä lasketeltaessa. Pitokarva hillitsee vauhtia juuri sopivasti myös myötäkarvaan mentäessä, ja tukevan siteen ansiosta liukulumikenkiä voi ohjailla paljon helpommin kuin perinteisiä pitkiä metsäsuksia.

Liukulumikengät soveltuvat kaikille, lasten kanssa liikkuvasta perheenäidistä aktiiviseen luonnossa liikkujaan ja metsästäjästä metsäammattilaiseen. Ja näitä kun kerran kokeilee jää taatusti liukulumikenkäilykoukkuun ja se ei ole ollenkaan huono asia:))

Helpon umpihankihiihtelyn kruunaa X-trace Pivot -pikasiteet. Kengän kärjen päälle kiristettävä etuside ei vaadi kengältä nk. hiihtoranttia. Viistosti nilkan yli kulkeva takaside pitää kantapään napakasti kiinni suksen pinnassa. Molemmissa siteissä on pehmusteet ja helppo pikalukitus sopivaan kireyteen.

Pivot -siteessä on saranarakenne. Side on yhteensopiva useimpien kenkien, kuten vaelluskenkien, kumisaappaiden tai talvilenkkareiden kanssa. Side on tukeva, ja sen pohjana toimiva Flexplate pivot -nivel sekä jousitettu kantaosa mahdollistavat hiihdettävyyden kaikilla jalkineilla. Myös kiinnitysjärjestelmä soveltuu hyvin kaikille jalkineille ja tukee jalkaa erittäin hyvin. Sidettä on helppo säätää. Pivot side sopii 35 – 47,5 kokoiseen kenkään. Siteen pituuden säätöön et tarvitse työkaluja.

Minkä pituiset liukulumikengät sitten tarvitsen:

120-125cm pituiset liukulumikengät ovat pitkälti lumikengän ja suksen välimalli, eikä ole niin hiihdettävä. Lyhyt ja leveä suksi on kuitenkin todella ketterä ja sopii erinomaisesti tiheään metsikköön tai pusikkoiseen maastoon. Painosuositus 40-90kg.

145cm pituiset liukulumikengät on pituuksista monipuolisin. Pituuden puolesta suksissa on mukavasti hiihto-ominaisuutta ja kantavuutta. 145cm pitkässä liukulumikengässä on jo hyvin kantavuutta ja sopii hyvin monelle käyttäjälle. Painosuositus 75-115kg.

Ja sitten tarvitaan sauvat. Niiden valintaan ohjenuorana voisi pitää että sauvan pituus on 0,75 x oma pituus.
Eli esimerkiksi käyttäjä 175 cm x 0,75=131,2 cm = 135 cm

Täältä löydät teleskooppisauvat

Pituus 125cm, kärki 123mm, vyötärö 110mm, kanta 122mm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.