Lumikengät TSL Initial BOA 305

Kompaktit lumikengät tasaiseen maaston tai loiviin nousuihin nuorelle ja miksei aikuisellekin. Taattua TSL ranskalaista laatua 2 vuoden takuulla.

179,90

Varastossa, toimitusaika 2-4 päivää

Lumikengät TSL Initial BOA 305

SKU pfri754 Category

Kuvaus

Kompaktit lumikengät tasaiseen maaston tai loiviin nousuihin. 3D-runko on muotoiltu niin, että rakenne on kevyt ja kantavuus on saatu mahdollisimman suureksi. Kuusi vaihdettavaa teräspiikkiä pohjassa lisää pitoa jäisellä alustalla. Siteessä oleva eturauta estää lipsumisen nousuissa.

Initial-side on tukeva ja sopii 35-43 kokoisille kengille. Etusiteen leveys on säädettävissä ja Boa-kiristys helpottaa sopivien säätöjen löytymistä sekä jakaa painon tehokkaasti. Kengän koko säädetään takasiteessä olevalla lukkovivulla.
Nilkan ympäri tulevassa Bi-materiaalihihnassa on räikkäkiristys. Kantakuppi pitää kengän hyvin paikoillaan. Kantapään alle on käännettävissä koroke nousuja varten. Siteessä on kuljetusta varten lukitus.

Tuotannossa käytetty energia on 100 % uusiutuvaa ja kaikki ylijäämämateriaali kierrätetään. TSL-lumikengät pysyvät käytössä vielä pitkään takuuajan jälkeenkin laajan varaosavalikoiman ansiosta.

Kantavuus: 30-80 kg
Paino: 2 x 840 g
Koko: 55 cm x 20,5 cm
Materiaali: Komposiitti
Toimitetaan suoja/kuljetuspussin kanssa.
Valmistusmaa: Ranska
Jääpiikit 6 kpl (varaosakoodi PFEQ161)

Lisätiedot

Kantavuus

30-80 kg

Paino

2 x 840 g

Koko

55 cm x 20,5 cm

Materiaali

Komposiitti

Valmistaja

TSL

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.