Vaellussauvat Hiking Alu 2 2-osainen

Kaikenlaiseen maastoon soveltuvat 2-osaiset sauvat lumikenkäilyyn ja vaellukseen. Säädettävissä 75-135 cm ja ulkoinen säädön lukitus tekee käytöstä helppoa.

49,90

Varasto loppu

Vaellussauvat Hiking Alu 2 2-osainen

Kuvaus

Kaikenlaiseen maastoon soveltuvat 2-osaiset sauvat lumikenkäilyyn ja vaellukseen. Säädettävissä 75-135 cm ja ulkoinen säädön lukitus tekee käytöstä helppoa. Pituuden saat juuri itsellesi sopivaksi eikä painokaan ole rasite sillä yksi sauva painaa vain 285g.
Sauvojen Bi-materiaalinen polymeerikahva tarjoaa hyvän tuntuman.

Sauvat ovat mainio lisävaruste kun liikut paljon metsissä ja poluilla. Ne tuovat varsinkin ylämäessä vakautta kulkemiseen .

Runko 7075-alumiinia. Volframikärki.
Mukana 85 mm sommat. Säädettävä ranneremmi.

TSL
Ranskalainen TSL Outdoor (Thônes Sport Loisir) on lumikenkien tuotekehityksen edelläkävijä ja yritys, joka on alun perin tehnyt lumikenkäilystä laajojen massojen urheilu- ja vapaa-ajan harrastuksen. Yritys perustettiin 1981 ja se mullisti uudenlaisia materiaaleja käyttämällä koko harrastuksen. TSL:stä tuli maailman suurin lumikenkävalmistaja jo 1995. Yli 60 kansainvälistä patenttia kertovat ainutlaatuisesta intohimosta lumikenkäilyyn. 20 % henkilökunnasta työskentelee tuotekehityksen parissa.
TSL:n valikoimiin kuuluu laajan komposiittilumikenkämalliston lisäksi vaellussauvat, lumikenkäsauvat, kävelysauvat, reput, termospullot, juomapullot, pulkat, liukurit, vaelluskengät ja säärystimet, niin talvi- kuin kesälajeihinkin.
Toisin kuin kilpailijat, TSL on pitänyt tuotannon itsellään: Lumikengät valmistetaan TSL:n omassa tehtaassa Ranskan Aravis laaksossa Alppien juuressa.

Vaellussauvat Hiking Alu 2 2-osainen

Lisätiedot

Mitat 78-135 cm (senttimetri)
Paino

285g*2

Pituus

78-135cm

Valmistaja

TSL

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.