Ledlenser MH10 ladattava otsavalo 600 lumenea

RETKI -lehden testimenestyjä, Ledlenser MH10 -otsavalaisimen teho-paino suhde on vertaansa vailla, puhumattakaan erinomaisesta akunkestosta, mikä saikin testiryhmältä erityiskiitokset.

99,00

Varastossa, toimitusaika 2-4 päivää

Ledlenser MH10 ladattava otsavalo 600 lumenea

SKU 500856 Category

Kuvaus

RETKI -lehden testimenestyjä, Ledlenser MH10 -otsavalaisimen teho-paino suhde on vertaansa vailla, puhumattakaan erinomaisesta akunkestosta, mikä saikin testiryhmältä erityiskiitokset. Ledlenserin erinomaisen optiikan ja valokeilan säädön ansiosta valaisimen kantama testissä oli vielä 10 tunnin käytön jälkeen pidempi kuin suurimmalla osalla testin muista valaisimista parhaimmillaankaan. Tässä on mainio otsavalo kaikille jotka ovat kyllästyneet pimeässä tallaamiseen.

Säädettävä valokeilan leveys
Akkukotelossa on pieni punainen takavalo
Otsahihnan voi irrottaa pesua varten
Helppokäyttöinen kytkin
Lataus USB-johdon avulla
Virtalähde (sisältyy): 1 x 18650-sarjan akku (3,7V, 3400 mAh)
Tehoasetukset:
600 lm / 250 lm / 10 lm
Kantamat:
150 m / 100 lm / 20 lm
Akunkestot:
10 h / 15 h / 120 h
IPX4-suojattu: kestää kaikki sääolosuhteet mutta ei veteen upottamista
Latausaika tyhjästä täyteen: 6 h
Latausaika tyhjästä 80% tasoon: 3 h
Viiden vuoden takuu (ei koske akkua) rekisteröityneille käyttäjille 7 vuoden takuu

Led Lenser käyttää valaisinten akunkeston ilmoittamisessa ANSI FL1 -standardia: toiminta-aika katsotaan loppuneeksi kun valaisimen alkuperäistehosta on jäljellä enää 10%.

kurkkaa muut otsavalomme TÄÄLTÄ

LEDLENSER
Ledlenser on Harald ja Rainer Opolkan autotallissaan Saksassa vuonna 1993 perustama valaisinyritys, joka pankkien kieltäytyessä lainaamasta rahaa aloitti toimintansa 1000 saksan markan pääomalla, vanhalla Atari© -tietokoneella, työkalusarjalla ja muistiinpanovälineillä. Ledlenser teki läpimurron V8 LED-valaisimellaan ja yritys on sittemmin kasvanut merkittävästi: sillä on nykyisellään yli 200 rekisteröityä patenttia ja noin 1500 työntekijää.

Ledlenserin päämaja sijaitsee Solingenissa, Saksassa, jossa myös valaisinten kehitystyö, prototyyppien rakennus ja markkinointi toteutetaan. Uusien tuotemallien kehitys, vanhojen parannus ja kestävien energialähteiden kehitys on arkipäivää – Ledlenserin tavoite on kehittyä joka päivä hieman.

Yritys sijoittaa jatkuvasti voittojaan kiinalaisten työntekijöidensä koulutukseen ja asuntoloiden rakentamiseen, työntekijöiden hyvinvointiin sekä ympäristöystävällisempiin toimintamalleihin ja materiaaleihin. Ledlenserin valot käyvät läpi 24-vaiheisen laaduntarkastusprosessin, jossa tuotteiden luotettavuus testataan kyyneleisiin asti. Ledlenserin ergonomisiin tuotteisiin voit luottaa vaativimmissakin seikkailuissasi

Lisätiedot

Valoteho

600 lm / 250 lm / 10 lm

Valmistaja

Ledlenser

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.