Ledlenser P19R Signature otsavalaisin

Tehokas otsalamppu, jossa valittavissa sekä leveä että kapea valokeila. Valmistajan ilmoittama max. 4000 lm valoteho ja 330 m kantama. Voidaan yhdistää älypuhelimeen Bluetoothin avulla.

299,00

Varastossa, toimitusaika 2-4 päivää

Ledlenser P19R Signature otsavalaisin

SKU 502198 Category

Kuvaus

Valoa kaipaavalle ulkoilijalle todella tehokas Ledlenserin valotykki joka 4000lumenen valotehollaan ei jätä ketään pimeään samoilemaan! Kaksi Led –yksikköä joista toinen valaisee laajalti ja toinen antaa pistemäisen, pitkälle kantavan valokeilan. Kumpaakin Led-yksikköä voidaan säätää yksilöllisesti, jolloin saat valon juuri sellaisena ja sinne missä sitä tarvitsetkin. Älypuhelimeen yhdistyvällä Bluetooth-yhteydellä voit määrittää valaisimen asetukset juuri itsellesi sopivaksi, käyttämällä Ledlenser Connect –sovellusta. Pölyisiä tai kosteitakaan paikkoja ei tarvitse aristella, kiitos Flex Sealing –teknologian tarjoaman IP68 pöly- ja vesitiiviysluokituksen. Valaisimen mukana toimitetaan vähintäänkin riittävä määrä varusteita kuten kypäräkiinnikkeet, Tripod- ja GoPro adapterit, jatkokaapeli valaisimen ja akun välille sekä tankopidike jonka avulla saat kiinnitettyä valaisimen vaikka pyöräsi tankoon.

Valmistajan ilmoittama valoteho: 4000 lm
Valmistajan ilmoittama kantama: 330 m
Valmistajan ilmoittama värintoistoindeksi: 80 CRI

Toimitussisältö
H19R Signature
2 x 21700 Li-ion 4800 mAh 3.7V akku
Magneettilatausjohto
Tankokiinnike
Kypäräkiinnikkeet
Bluetooth-säädin
Jatkojohto
GoPro-adapteri
Tripod-adapteri
Verkkopistoke
Säilytyslaukku
Käyttöohjeet

Tekniset tiedot:

Akku: 2 x 21700 Li-ion 4800 mAh 3.7V
Latausaika: 330 min
Paino: 374 g (sis. akun)
Käyttölämpötila: -20 – +40°C
Iskunkestävyys: 1.5 metriä
IP-luokitus: IP68
Takuu: 7 vuotta (84 kk)
Toiminta-aika (valmistajan ilmoittamat)
Boost: 4000 lm / 330 m / – h
Power: 1800 lm / 250 m / 3.5 h
Mid Power: 800 lm / 150 m / 7 h
Low Power: 200 lm / 80 m / 20 h

Ledlenser -valaisinten takuu on 5 vuotta ostopäivästä lukien. (Pidennetty takuuaika koskee kaikkia Ledlenser-tuotteita, joiden ostokuitti on päivätty 1.1.2016 tai sen jälkeen. Ennen vuotta 2016 ostetuilla Ledlenser -valaisimilla on 2 vuoden takuu ostopäivästä lukien. ) Rekisteröimällä valaisimen netissä ja käyttämällä tuotteen pakkauksesta löytyvää yksilöllistä koodia, pitenee tuotteen takuu 7 vuoteen. Ledlenser Solidline malliston takuu on 2 vuotta. Solidline takuuta ei ole mahdollista pidentää rekisteröimällä.

Takuu kattaa valmistusvirheestä aiheutuneet viat. Takuu ei kata paristoja eikä väärinkäytöksestä aiheutuneita vikoja. Mikäli tuotteeseen ei löydy varaosia, voidaan tuote korvata uudella vastaavalla tuotteella. Takuuhuoltoon lähetettävän valaisimen mukana on oltava ostokuitti josta ilmenee valaisimen ostopäivä. Jos valaisin on jäänyt puristuksiin, sulannut kuumuudessa yms., ei takuu korvaa ko. tuotetta.

Ledlenserit ovat antaneet valoa suomalaisten harrastuksiin ja työhön luotettavasti jo vuosien ajan.

Mahtava valikoima kattaa vaihtoehdot käsi- ja otsavalaisimista aina työvaloihin ja retkeilijän lyhtyihin saakka. Valovoimaa kotiin, harrastuksiin ja vaativaan ammattikäyttöön!

Ledlenserin ilmiömäinen optiikka takaa uskomattoman tasaisen valokeilan ilman häiritseviä varjostumia, ja tehokkaat ledit pitävät huolen siitä, että valovoimaa riittää aina kun sitä tarvitaan. Huippumallien valo-ohjelmat taas tarjoavat luotettavuutta erikoistilanteisiin. Jopa 7 vuoden takuu tekee Ledlenseristä luotettavan valinnan, jokaiseen valaisutarpeeseen.

Lisätiedot

Valmistajan ilmoittama valoteho

4000lm

Valmistajan ilmoittama kantama

330m

Valmistaja

Ledlenser

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.