Ledlenser MH3 otsavalaisin 200 lumenea

Tässä on hyvä kaveri kaikenlaisiin ulkoiluaktiviteetteihin eikä tarvitse pimeydestä kärsiä. 200lumenin valoteholla pärjäät mainiosti niin metsäretkillä kuin vaikka halkoliiterissä puunhakumatkalla.

34,90

Varastossa, toimitusaika 2-4 päivää

Ledlenser MH3 otsavalaisin 200 lumenea

SKU 501594 Category

Kuvaus

Ledlenserin pieni tehopakkaus Ledlenser MH3 otsavalaisin 200 lumenea on kompakti valaisin hyvää otsavaloa kaipaavalle.
Tässä on hyvä kaveri kaikenlaisiin ulkoiluaktiviteetteihin eikä tarvitse pimeydestä kärsiä. 200lumenin valoteholla pärjäät mainiosti niin metsäretkillä kuin vaikka halkoliiterissä puunhakumatkalla. Valaisin toimii yhdellä AA-paristolla joten se on todella kevyt kantaa mukana. Innovatiivisen kiinnitysmekanismin ansiosta valaisin on vaivaton irroittaa pääpannastaan ja käyttää sitä käsivalaisimena tai kiinnittää klipsillä vaikka repun viillekkeeseen. MH3 otsavalaisimessa on säädettävä valaisukulma ja tietenkin AFS -valokeilan säätö.

Todella mainio valinta kun etsit edullista ja kestävää otsavaloa. Ja muistahan Ledlenserin huikean 7 vuoden takuun!

Tekniset tiedot

200/20 lumenia
130/40 m
1 kpl AA-paristo
paino 92 g ( sis. pariston )
IP543 on

kurkkaa muut otsavalomme TÄÄLTÄ

LEDLENSER
Ledlenser on Harald ja Rainer Opolkan autotallissaan Saksassa vuonna 1993 perustama valaisinyritys, joka pankkien kieltäytyessä lainaamasta rahaa aloitti toimintansa 1000 saksan markan pääomalla, vanhalla Atari© -tietokoneella, työkalusarjalla ja muistiinpanovälineillä. Ledlenser teki läpimurron V8 LED-valaisimellaan ja yritys on sittemmin kasvanut merkittävästi: sillä on nykyisellään yli 200 rekisteröityä patenttia ja noin 1500 työntekijää.

Ledlenserin päämaja sijaitsee Solingenissa, Saksassa, jossa myös valaisinten kehitystyö, prototyyppien rakennus ja markkinointi toteutetaan. Uusien tuotemallien kehitys, vanhojen parannus ja kestävien energialähteiden kehitys on arkipäivää – Ledlenserin tavoite on kehittyä joka päivä hieman.

Yritys sijoittaa jatkuvasti voittojaan kiinalaisten työntekijöidensä koulutukseen ja asuntoloiden rakentamiseen, työntekijöiden hyvinvointiin sekä ympäristöystävällisempiin toimintamalleihin ja materiaaleihin. Ledlenserin valot käyvät läpi 24-vaiheisen laaduntarkastusprosessin, jossa tuotteiden luotettavuus testataan kyyneleisiin asti. Ledlenserin ergonomisiin tuotteisiin voit luottaa vaativimmissakin seikkailuissasi

Lisätiedot

Valmistaja

Ledlenser

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.