Ledlenser MH11 otsavalo

Tässä otsavalo sinulle joka olet kyllästynyt vaeltamaan pimeässä ja haluta valaisimelta vain parasta. Todellinen tehopakkaus huimalla 1000lumenin valoteholla!

159,90

Varastossa, toimitusaika 2-4 päivää

Ledlenser MH11 otsavalo

SKU c114 Category

Kuvaus

Ledlenser MH11 otsavalo on Ledlenserien lippulaiva. MH11 otsavalo on täynnä uutta tekniikkaa, lampun saa yhdistettyä puhelimeen bluetooth-yhteydellä. Voit muokata asetukset juuri sellaiseksi, kuin haluat.

MH11 otsavalossa on erikoista, että lampun asetukset on täysin muokattavissa älypuhelimen Ledlenser Connect-sovelluksella. Sovelluksessa voidaan määrittää miten lamppu toimii jatkossa, kun katkaisijaa käytetään. Mukautuvana asetusvaihtoehtona, voidaan ajastaa hitaasti kirkastuvavalo, toimii wake up lamppuna. Myös illalla, jos haluaa lukea ennen yöpuulle asettumista, voidaan käyttää toimintaa, joka kytkee valon pois tietyn ajan jälkeen. Näin akkua säästyy, mikä tekee MH11 loistavan työkalun retkeilyyn.

Sovelluksessa voidaan käyttää myös tiettyjen aikavälien määrittämiseen valomerkillä. Tällä mahdollistetaan eimerkiksi valosignaaleja käyttävän intervalliharjoituksen, tai merkkivalon syttymisen tietyn ajanjakson päätteeksi. Sovelluksessa saa tehtyä myös SOS-hälytysvalosingaalin, ei jätä pulaan pimeässäkään. Valolla annettava hätäsingaali osoittaa avuntarpeen kauas.

Ledlenser MH11 otsavalossa on myös Optisense-toiminto. Optisense toiminto säästää akkuja ja antaa tarvittavan valon. Myös lampussa on kääntyvä valaisinpää. Valaisinpään saa irroitettua jolloin siitä saa käsivalasimen. MUkana tulee magneettinen latausjohto, säilytyspussi jonka saa asennettua vaikka vyöhön. Vaikka MH11:sta on paljon uutta kehitystä, kuitenki vanhasta ja hyvästä on jätetty kaikki tunnetut vakiintuneet ominaisuudet. Ledlenserissä on edistyksellinen linssioptiikka, joka takaa miellyttävän, tasaisen valokeilan ilman varjostumia. Valokeilan säätö on monipuolinen juuri oikeaan käyttötarkoitukseen. Laaja lähivalo tai pitkälle kantava kaukovalo.

Ledlenser MH11 tarjoaa valotehoa 1 000 lumenia Boost-tilassa. 750 lumenia Power-tilassa, jonka kantama on noin 300m. Pienimmällä valoteholla akunkesto on jopa 100h.

Paino akun kanssa: 179 g
Paino ilman akkua: 131 g
Akku: Li-ion 18650 3.7V
Valoteho: 1000 (Boost) / 750 / 300 / 10 lm
Neljä eri värivaihtoehtoa valossa
Kantama: 320 (Boost) / 300 / 200 / 30 m
Paloaika: – / 4 / 8 / 100 h

Kurkkaa muut otsavalomme TÄÄLTÄ

LEDLENSER
Ledlenser on Harald ja Rainer Opolkan autotallissaan Saksassa vuonna 1993 perustama valaisinyritys, joka pankkien kieltäytyessä lainaamasta rahaa aloitti toimintansa 1000 saksan markan pääomalla, vanhalla Atari© -tietokoneella, työkalusarjalla ja muistiinpanovälineillä. Ledlenser teki läpimurron V8 LED-valaisimellaan ja yritys on sittemmin kasvanut merkittävästi: sillä on nykyisellään yli 200 rekisteröityä patenttia ja noin 1500 työntekijää.

Ledlenserin päämaja sijaitsee Solingenissa, Saksassa, jossa myös valaisinten kehitystyö, prototyyppien rakennus ja markkinointi toteutetaan. Uusien tuotemallien kehitys, vanhojen parannus ja kestävien energialähteiden kehitys on arkipäivää – Ledlenserin tavoite on kehittyä joka päivä hieman.

Yritys sijoittaa jatkuvasti voittojaan kiinalaisten työntekijöidensä koulutukseen ja asuntoloiden rakentamiseen, työntekijöiden hyvinvointiin sekä ympäristöystävällisempiin toimintamalleihin ja materiaaleihin. Ledlenserin valot käyvät läpi 24-vaiheisen laaduntarkastusprosessin, jossa tuotteiden luotettavuus testataan kyyneleisiin asti. Ledlenserin ergonomisiin tuotteisiin voit luottaa vaativimmissakin seikkailuissasi

Lisätiedot

Valoteho

1000 (Boost) / 750 / 300 / 10 lm

Kantama

320 (Boost) / 300 / 200 / 30 m

Paloaika

– / 4 / 8 / 100 h

Valmistaja

Ledlenser

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.