Hanwag Tatra II Wide W GoreTex naisten vaelluskenkä

Hanwag Tatra vaelluskengät sopivat hienosti niin haastavampaan tunturivaellukseen kuin viikonlopun kevyempiinkin retkiin. Tässä mallissa on leveä lesti. Tatrassa on Hanwagin yhdessä Vibramin kanssa suunnittelema hyvin iskunvaimennettu ulkopohja, jonka ansiosta kenkä on poikkeuksellisen hyvin rullaava ja helposti käveltävä vaelluskenkä. Nämä vaelluskengät ovat tarpeeksi tukevat raskaankin taakan kanssa kulkemiseen haastavassa maastossa ja samalla tarpeeksi kevyet viikonlopun patikointiin

279,00

Hanwag Tatra II Wide W GoreTex naisten vaelluskenkä

Kuvaus

Hanwagin klassikkomalli Tatra päivittyi kesään 2018 ja nyt nämä hyvin nilkkaa tukevat ja rullaavat naisten vaelluskengät ovat entistäkin paremmat. Neljännet nauhalenkit ovat nyt lukkiutuvat, jotta jalkapöydän ja varren kireyssäädöt voisivat todella olla itsenäiset. Iltissä on nauhakoukku, joka estää iltin liikkumista kävellessä. Kengän pohjallinen on nyt entistä mukavampi.
Hanwag Tatra vaelluskengät sopivat hienosti niin haastavampaan tunturivaellukseen kuin viikonlopun kevyempiinkin retkiin. Tässä mallissa on leveä lesti. Tatrassa on Hanwagin yhdessä Vibramin kanssa suunnittelema hyvin iskunvaimennettu ulkopohja, jonka ansiosta kenkä on poikkeuksellisen hyvin rullaava ja helposti käveltävä vaelluskenkä. Nämä vaelluskengät ovat tarpeeksi tukevat raskaankin taakan kanssa kulkemiseen haastavassa maastossa ja samalla tarpeeksi kevyet viikonlopun patikointiin.
Kengän ulkopinta on laadukasta nupukkinahkaa ja siinä on vedenpitävä Gore-Tex -kalvo. Varpaassa ja kannassa on korkeat kumivahvikkeet suojaamassa kiviltä ja oksilta maastossa. Pitkälle nilkan päälle tuleva nauhalenkki mahdollistaa kengän kiristyksen jalan ympärille todella tukevasti. Kengän varressa ja kielessä on ohuet pehmusteet parantamassa kengän mukavuutta.
Tässä mallissa on leveä lesti.

Hanwag Tatra vaellusjalkineet voidaan pohjata tarvittaessa uudestaan
Tässä loistava kenkä suomalaiseen jalkaan!!

– Kärjessä ja kannassa kivisuojukset
– Erittäin korkealuokkainen nahka pintamateriaalina
– Kiertojäykkä välipohja: vähentää jalkojen väsymistä pitkillä matkoilla
– Vähäsaumainen etuosa
– Jalkapöydän kohdalla olevissa nauhalenkeissä kuulalaakerit; nauhoitus kiristyy tasaisesti yhdellä vedolla
– Pitävä Vibram-ulkopohja

Hanwagin perusti vuonna 1921 Vierkirchenissä, Saksassa Hans Wagner, kenen nimestä yritys sai myös nimensä. Hans Wagner oppi kengän teon taidon isältään ja isoisältään. Myös hänen kaksi veljeään Adolf Wagner ja Lorenz Wagner perustivat samoihin aikoihin omat yrityksensä: Adolf Hochlandin ja Lorenz Lowan.

Laatu on aina ollut tärkein tekijä Hanwagilla, ja edelleen 30 % kengistä valmistetaan Vierkirchenissä omassa tehtaassa. Siellä käsin valmistetut kengät ovat yleensä vuoristokenkiä ja tuplatikkauskenkiä. Loput kengistä valmistetaan samoin laatuvaatimuksin Kroatiassa, Unkarissa ja Romaniassa. Suurin osa kenkien materiaaleista saadaan lähiseudulta, joten lyhyet matkat vähentävät ympäristövaikutusta.

Lisätiedot

Valmistaja

Hanwag

Koko

39, 38, 37, 40, 42, 40,5

Väri

Ruskea

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.