HAIX Tapio ruskea

Haix Tapio on korkeavartinen vaellus- ja metsästysjalkine, jossa on suomalaiseen jalkaan sopiva leveä lesti. Päällinen on hengittävää ja vettähylkivää öljyttyä nupukkinahkaa. Kärjen kumisuojus suojaa varpaita ja erikoisvahvat nauhakiinnittimet varmistavat etteivät nauhat aukea kesken vaelluksen

299,00

Kuvaus

Haix Tapio on korkeavartinen vaellus- ja metsästysjalkine, jossa on suomalaiseen jalkaan sopiva leveä lesti. Päällinen on hengittävää ja vettähylkivää öljyttyä nupukkinahkaa. Kärjen kumisuojus suojaa varpaita ja erikoisvahvat nauhakiinnittimet varmistavat etteivät nauhat aukea kesken vaelluksen. Pohjan kuviointi on karkea ja pitää myös märässä ja kylmässä. Kestävä kumiseos takaa jalkineelle pitkän käyttöiän sekä vakauttaa askelta epätasaisessa maastossa. Se suojaa niin öljyltä kuin bensiiniltäkin.

Kengän vuori koostuu 4-kerroksisesta Gore-Tex –laminaatti Cambrelle® -kankaasta. Vuori kestää hyvin hankausta ja mukautuu eri ilmastoihin. Mico-Dry -järjestelmä siirtää kosteutta ulos kengästä jokaisella askeleella. Pehmustettu vuori estää hiertymien ja rakkojen syntymistä.

Koot 41 – 47 ylikoot 48-49 +20% ovh:sta

Lisätiedot

Valmistaja

Haix

Koko

44, 42, 47, 43, 39, 41, 45

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.