Vaellusjalkine Hanwag Banks Ux

Hanwagin kevyet vaellusjakineet ympärivuotiseen käyttöön. Tilava lesti antaa varpaille liikkumatilaa ja Goretex-kalvo pitää jalat kuivina kosteammassakin säässä.

Original price was: 239,00€.Current price is: 189,00€.

Vaellusjalkine Hanwag Banks Ux

SKU 203000 Category

Kuvaus

Hanwagin kevyet unisex-mallin vaellusjalkineet ympärivuotiseen käyttöön.

Tilavalla kärkiosalla varustetut vaellusjalkineet soveltuu erityisen hyvin retkeilyyn vaihtelevassa maastossa.
Vedenpitävä Gore-Tex-kalvo pitää jalat kuivina kosteassakin säässä. Jalkineiden tilava etuosa antaa varpaille liikkumatilaa ja jalkineissa on askellusta vaimentava PU-vaahtomuovilla vahvistettu välipohja. Erittäin mukavat vaellusjalkineet kaikenlaiseen menoon.

Vastuullisesti tuotettua nahkaa
Hanwagin käyttämä nahka on aina elintarviketeollisuuden sivutuote. Tuotantoprosessin hiilijalanjäljen minimoimiseksi kenkien koko valmistustusketju aina raaka-aineiden tuottajista kenkien valmistukseen ja myyntiin asti sijaitsee Euroopan rajojen sisäpuolella. Ainoa poikkeus tähän on jakin nahka, joka on tiibetiläistä alkuperää. Hanwag on tarkoin valinnut yhteistyökumppaninsa, joilta he ostavat kengissään käytettävän nahan. Pitkän ajan saatossa karttuneella ammattitaidolla ja lujalla asiantuntijuudella valjastetuilta yhteistyöorganisaatioilta ostettu nahka toimitetaan Leather Working Groupin sertifioimiin parkitsemoihin, joista osa on täysin CO2-neutraaleja, Terracare® Zero -sertifioituja toimijoita. Terracare® Zero -sertifioidun tehtaan parkitsemisprosessi kuluttaa vesivarantoja tavanomaisia nahan parkitsemoita huomattavasti vähemmän.

Hanwagin kenkiä valmistetaan tarkoin laatuvaatimuksin Saksassa, Unkarissa ja Romaniassa.

Hanwag

Hanwag on saksalainen yritys, jonka juuret ovat Baijerissa Alppien juurella. Yritys valmistaa korkealaatuisia kenkiä ja saappaita kaikenlaiseen ulkoiluun. Yhtiö on nimetty perustajansa Hans Wagnerin mukaan. Alkaen vuonna 1921 Hanwag on tarjonnut muotitietoisia, mutta aktiviteetteja ja ulkoilua kestäviä, tyylikkäitä ja luotettavia kenkiä ja saappaita.

Lisätiedot

Valmistusmaa

Kroatia

Koko

41,5, 42, 43, 44, 45

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.