CoCoon Mummy Liner matkalakana silkki

Silkkinen matkalakana on makuupussin sisälle sopivaksi muotoiltu sisäpussi joka on hengittävä, ylellinen ihoa vasten ja toimii muuttuvissa olosuhteissa. Tarjoaa sellaisenaan viilennystä kuumissa olosuhteissa tai esimerkiksi makuupussin sisälakanana lisälämpöä +5C kylmissä olosuhteissa.

119,00

Varasto loppu

CoCoon Mummy Liner matkalakana silkki

Kuvaus

CoCoon Mummy Liner silkkinen matkalakana on makuupussin sisälle sopivaksi muotoiltu ”sisäpussi” joka on hengittävä, ylellinen ihoa vasten ja toimii muuttuvissa olosuhteissa. Tarjoaa sellaisenaan viilennystä kuumissa olosuhteissa tai esimerkiksi makuupussin sisälakanana lisälämpöä +5C kylmissä olosuhteissa. Hotelliin, mökkiin, veneeseen, lentokoneeseen, junaan, matkailuautoon, yökylään ystävien luokse tai vieraslakanaksi.

Tämä tuote on etenkin reppureissaajien suosiossa, vaikka majapaikka ei olisikaan ihan priimus niin pääset aina nukkumaan ”puhtaiden lakanoiden väliin”.

Tällä 100 % silkistä valmistetulla mallilla on paras ominaisuuksien ja pienen pakattavuuden suhde. 241 cm x 90 cm (jalkopää 56 cm). Paino vain 135 g. Toimitetaan pienenpienessä pussukassa jonka mitat 6 cm x 6 cm x 15 cm. Konepestävä.

Cocoon tekee matkustamisesta ja erityisesti matkalla nukkumisesta juhlaa ja ylellisyyttä. Itävaltalainen yritys on perustettu 1989, sen jälkeen kun perustaja oli lähellä hukkua virtaan pestessään etelän matkalla raskasta puuvillalakanaa joessa.
Cocoonin ydinosaamisalue on aidon silkin kudontamenetelmät, tämän vaativan taidon tyyssija ja merkittävin laatusilkin tuottaja on jo 5000 vuoden ajan ollut Kiina, missä Cocoon valmistaa malliston omassa tehtaassa kestävän kehityksen periaatteita noudattaen. Pariisilainen muotisuunnittelija Hubert de Givenchy on todennut: Silkki merkitsee vartalolle samaa kuin timantit käsille.
Silkin eräs ylellisimpiä ominaisuuksia on sen valtava kosteudenimukyky: silkki voi imeä itseensä kosteutta jopa 30 % kuivapainostaan ja siitä huolimatta se tuntuu kuivalta ja miellyttävältä.

Lisätiedot

Paino

135g

Valmistaja

Cocoon

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.