Matkalakana CoCoon Mummy Liner egyptinpuuvilla

Matkalakana sopii käyettäväksi sellaisenaan tai esimerkiksi makuupussin sisälakanana tarjoten lisälämpöä +4C kylmissä olosuhteissa. Pitää myös makuupussin puhtaana, tämä on huomattavasti helpompi pestä kuin koko makuupussi!!

49,90

Varastossa

Matkalakana CoCoon Mummy Liner egyptinpuuvilla

Kuvaus

Matkalakana ohueksi kehrättyä harvinaista, pitkäkuituista egyptiläistä puuvillaa. Selkeästi tavallista puuvillaa kevyempi ja pehmeämpi, kuitenkin kulutuskestävä. Mainio kompromissi silkin ja tavallisen puuvillan välillä! Matkalakana sopii käyettäväksi sellaisenaan tai esimerkiksi makuupussin sisälakanana tarjoten lisälämpöä +4C kylmissä olosuhteissa. Pitää myös makuupussin puhtaana, tämä on huomattavasti helpompi pestä kuin koko makuupussi!!

Tämä tuote on etenkin reppureissaajien suosiossa, vaikka majapaikka ei olisikaan ihan priimus niin pääset aina nukkumaan ”puhtaiden lakanoiden väliin”.

Paino 210g.
Mitat 241×90/56cm.

Tietoa valmistajasta.

Cocoon tekee matkustamisesta ja erityisesti matkalla nukkumisesta juhlaa ja ylellisyyttä. Itävaltalainen yritys on perustettu 1989, sen jälkeen kun perustaja oli lähellä hukkua virtaan pestessään etelän matkalla raskasta puuvillalakanaa joessa.
Cocoonin ydinosaamisalue on aidon silkin kudontamenetelmät, tämän vaativan taidon tyyssija ja merkittävin laatusilkin tuottaja on jo 5000 vuoden ajan ollut Kiina, missä Cocoon valmistaa malliston omassa tehtaassa kestävän kehityksen periaatteita noudattaen. Pariisilainen muotisuunnittelija Hubert de Givenchy on todennut: Silkki merkitsee vartalolle samaa kuin timantit käsille.

Lisätiedot

Paino

210g

Koko

241×90/56cm

Valmistaja

CoCoon

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.