omenapuun verkkosuojus

Kerrospuketuminen ja Acliman verkkoasu

Ihanat pakkassäät hellii meitä suomalaisia aina Helsingistä Utsjoelle asti. Mekin olemme saaneet nauttia ulkoilusta hiihtäen, kävellen ja lumikenkäillen. Pakkasta on ollut -5 asteesta aina -30 asteeseen saakka ja pukeutuminen onkin ollut välillä haastavaa. Kun ulkona liikutaan harvoin tulee kylmä mutta sitten kun pidetään taukoja niin helposti vilu yllättää.

Meidän perheen nuorimmainen suorittaa varusmiespalvelusta Kajaanissa ja hänelle pakkasimme matkaan paljon merinovillaa ja niistä tärkeimpänä (myös neidin mielestä) Acliman merinovillaisen verkkoasun.

Marraskuussa ei vielä ollut lumesta tietoakaan.

Kerrospukeutuminenhan se on kaiken a ja o.

Verkkoasu on mainio valinta alimmaiseksi kerrokseksi sillä se jättää sopivasti ilmaa seuraavan kerroksen välille ja ilmahan on se joka pukeutumisessa eristää ja lämmittää. Ja kun alusasu on vielä merinovillaa niin voin taata että toimii vaikka uskomattomaltahan se kuulostaakin.

Ja mikä merinovillassa on parasta hoidoksi riittää pelkkä tuuletus. Eli mahdollisimman vähän pesua ja merinovilla kiittää. Parasta kiitosta olemme saaneetkin pohjoiseen matkaavilta hiihtäjiltä jotka sanovat että on mukava kun koko mökki ei haise hikisille aluskerrastoille kun matkassa on Acliman verkkoasu. Ja ei tarvitse kuskata mukana montaa kerrastoa, yhdellä verkkoasulla pärjää.

Tammikuun pakkasilla RUK:issa Haminassa hymyilyttää vaikka keskellä yötä kun ei ole väsymyksestä huolimatta ainakaan kylmä!

Nautitaan talven antimista ja kauniista luonnosta. Nytkun aurinko hellii ja puut loistavat huurrehunnussaan en todellakaan kaipaa mitään muuta:))

Loistavia ulkoiluretkiä Sinullekin! Pysytään terveinä:)

-katja-

Talviretkellä Mikkelin Latupirtillä. Lisää Ninjan ihania kuvia pääset katselemaan täältä!

Jaa tämä tarina