Liukulumikengät Altai Hok keväthangella

Liukulumikenkäilyä keväthangilla

Liukulumikengät Altai Hok keväthangella
Liukulumikengät Altai Hok ja hyvin kulkee:)

Ihan parasta keväässä on hankikantokelit ja aurinkoiset ilmat. Meilläkin Mikkelissä aurinko on jaksanut paistaa jo koko maaliskuun ajan ja päivällä ollaan reilusti plussa puolella. Niinpä mekin innostuimme kokeilemaan liukulumikenkiä ja täytyy sanoa että se oli rakkautta ensikokeilulla.

Kahvitauko piristää:)

Paljon olemme liikkuneet lumikengilläkin ja aivan mainiot ovat nekin mutta kyllä liukulumikengät on vielä mahtavammat menopelit ja ne valitsisin jos tarkoitus mennä pidempään matkaan. Itse en kyllä vielä uskaltautunut alamäkiä kunnolla laskemaan mutta eiköhän siihenkin hommaan rohkeus ajan myötä kasva.

Erona perinteisiin metsäsuksiin liukulumikengät ovat ketterämmät vaikkakin luistoa oli mielestäni vähemmän. Eli sellaista nautiskeluhiippailua ainakin minulla ja kuitenkin huippuhauskaa kun pääsi menemään missä vaan. Ja pikku Masakin kulki jälkiä pitkin kätevästi matkassa mukana.

Vahva suositus siis täältä liukulumikengille. Nyt hanki kantoi jonkin verran joten ihan puuterilumikokemusta ei ole, kerrotaan siitä kokemuksesta sitten ensi talvena.

Nautitaan keväästä ja auringosta; sen me olemme kaikki ansainneet:) -Katja ja Masa-

Vanhaa metsäautotietä seuraillen mentiin alkumatka.

Jaa tämä tarina