Wood Jewel vuolupuukko visatupella

Upea poronsarvi/visakoivukahvainen vuolupuukko Lapin Kolarista. Vuolupuukon terän pituus on 7,7 cm eli juuri näppärän mittainen kaikenlaiseen vuolemiseen ja pikku askarteluun.

75,00

Varasto loppu

Wood Jewel vuolupuukko visatupella

SKU 23vv Categories ,

Kuvaus

Upea poronsarvi/visakoivukahvainen vuolupuukko Lapin Kolarista. Vuolupuukon terän pituus on 7,7 cm eli juuri näppärän mittainen kaikenlaiseen vuolemiseen ja pikku askarteluun. Jokaisen puukon kahva ja tuppi ovat yksilöitä joten toisissa on enemmän visan loimutusta ja toisessa vähemmän. Myös puukon tupin alaosa on visakoivusta valmistettu.

Todella mainio lahjaidea niin eränkävijälle kuin metsämiehellekin.

Katso myös muut Wood Jewelin puukot täältä

Tarinaa Wood Jewelistä:

Wood Jewelin juuret ulottuvat -80 luvun alkuun. Omistaja ja toimitusjohtaja Kauko Raatiniemi aloitti yrityksen päätoimen ohessa tehden isompia tuotteita kuten pahkakelloja. 90-luvun alussa Kauko aloitti päätoimisena yrittäjänä. 1995 yritys palkkasi ensimmäisen työntekijän. Tänä päivänä yritys työllistää n 20 henkilöä ympäri vuoden.

Pääraaka-aineet ovat suomalainen visakoivu, poronsarvi ja värjätty viilukoivu.

Tuotteita löytyy yli 1000 erilaista, mutta päätuote on puukot. 80 luvun lopussa Kauko valmisti ensimmäiset puukot, jotka eräs keräilijä osti kaikki. 2000 luvun alussa Kaukon poika Tuomas Raatiniemi aloitti uudelleen yrityksessä puukkojen valmistuksen. Tänä päivänä valmistamme vuositasolla n 50 000 kappaletta puukkoja.

Puukot ovat suunniteltu erityisesti käyttöön huomioiden terämateriaali, kahvan muoto sekä puukon istuvuus tuppeen. Valikoimastamme löytyy myös design- ja lahjapuukkoja.

Lisätiedot

Valmistaja

Wood Jewel

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.