Wood Jewel partiopuukko

Pienen partiolaisen oma puukko. Öljytty visakoivukahva ei ole liukas märkänäkään, ja sormisuoja pitää huolen ettei isompia haavereita pääse syntymään!

32,90

Varasto loppu

Wood Jewel partiopuukko

SKU 23pp Categories ,

Kuvaus

Pienen partiolaisen oma puukko. Öljytty visakoivukahva ei ole liukas märkänäkään, ja sormisuoja pitää huolen ettei isompia haavereita pääse syntymään!
Monesti mietitään uskaltaako pikkuihmisen käteen antaa puukkoa mutta uskokaa tai älkää tässä vanha sanonta on oikeassa: Minkä nuorena oppii sen vanhana taitaa! Mietippä itse miten mukavaa oli omistaa oma puukko ja vuolla omat makkaratikut leirinuotiolla. Eiköhän laiteta tilaukseen saman tien!

Katso myös muut Wood Jewelin puukot täältä

Tarinaa Wood Jewelistä:

Wood Jewelin juuret ulottuvat -80 luvun alkuun. Omistaja ja toimitusjohtaja Kauko Raatiniemi aloitti yrityksen päätoimen ohessa tehden isompia tuotteita kuten pahkakelloja. 90-luvun alussa Kauko aloitti päätoimisena yrittäjänä. 1995 yritys palkkasi ensimmäisen työntekijän. Tänä päivänä yritys työllistää n 20 henkilöä ympäri vuoden.

Pääraaka-aineet ovat suomalainen visakoivu, poronsarvi ja värjätty viilukoivu.

Tuotteita löytyy yli 1000 erilaista, mutta päätuote on puukot. 80 luvun lopussa Kauko valmisti ensimmäiset puukot, jotka eräs keräilijä osti kaikki. 2000 luvun alussa Kaukon poika Tuomas Raatiniemi aloitti uudelleen yrityksessä puukkojen valmistuksen. Tänä päivänä valmistamme vuositasolla n 50 000 kappaletta puukkoja.

Puukot ovat suunniteltu erityisesti käyttöön huomioiden terämateriaali, kahvan muoto sekä puukon istuvuus tuppeen. Valikoimastamme löytyy myös design- ja lahjapuukkoja.

Terän pituus 8,5 cm
Sormisuojalla

Lisätiedot

Valmistaja

Wood Jewel

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.