Trimm Bivak 2-hengen teltta

Trimm Bivak on näppärä 2-hengen pikkuteltta kaikkeen retkeilyyn. Kevyt ja yksinkertainen teltta sinulle, joka arvostat keveyttä ja helppoa pystytystä.Teltassa on sivuilla oviaukot molemmilla puolilla, joka helpottaa kulkua telttaan

129,00

Varasto loppu

Trimm Bivak 2-hengen teltta

Kuvaus

Trimm Bivak on näppärä 2-hengen pikkuteltta kaikkeen retkeilyyn. Kevyt ja yksinkertainen teltta sinulle, joka arvostat keveyttä ja helppoa pystytystä.Teltassa on sivuilla oviaukot molemmilla puolilla, joka helpottaa kulkua telttaan. Molemmilla puolilla on ovien edessä myös pienet absidit, joten kahden ihmisen tavarat mahtuvat hyvin näihin. Sisätelttaa voidaan käyttää myös yksinään silloin kun sateesta ei ole vaaraa ja ilma on lämmin. Hyvä vedenpitävyys ja teipatut saumat.

Paino: 2,50kg
Koko: (25+260+25) x (52,5+130+52,5) / 100
Koko pakattuna: 15 x 15 x 45
Kaksi absidia
Ulkoteltta: 100 % polyesteri, 4000 mm vedenpitävyys
Sisäteltta: läpäisevä WR 100 % polyesteri
Lattia 100 % nylonia PU 10 000mm vedenpitävyys
Väri: hiekka (teltta on väriltään tummempi kuin kuvassa)

Trimm on perustettu vuonna 2000 ajatuksena tarjota kuluttajille laadukkaita tuotteita edullisempaan hintaan. Valikoimista löytyy niin vaatteita kuin telttoja ja makuupusseja sekä muita tarvikkeita aktiiviseen elämään. Varusteita löytyy jokaiselle vuodenajalle, niin kesäkeleille kuin paukkupakkasille sekä äärimmäisiin olosuhteisiin. Trimm on aktiivisen ja seikkailunhaluisen ihmisen valinta ulkoiluun, harrastuksiin ja kaupunkielämään.

Tuotteiden suunnitelussa ja valmistuksessa kiinnitetään huomiota laatuun, mukavuuteen, käytettävyyteen sekä teknologiaan. Tuotteiden valmistukseen käytetään laadukkaita materiaaleja tunnetuilta brändeiltä mm. YKK, 3M, Nifco, Nexus, DuPont jne.

Lisätiedot

Paino

2500g

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.