Tarppi DD Hammock 3x3m coyote brown

DD Tarppi on kestävä, muunneltava ja erittäin kevyt louevaate. Käyttövaihtoehtoja on runsaasti.Tarpin koko on 3m x 3m, joka mahdollistaa riittävän suojan mm. riippumatolle ja tavaroillesi. Jos ilma on todella huono esim. sataa kaatamalla, voi Tarpin kiinnittää viistoon, jolloin saat maksimaalisen suojan.

69,00

Varastossa

Tarppi DD Hammock 3x3m coyote brown

SKU dd04green Category Tags , , ,

Kuvaus

Kestävä tarppi-kangas 3m*3m

DD Tarppi on kestävä, muunneltava ja erittäin kevyt louevaate. Käyttövaihtoehtoja on runsaasti.Tarpin koko on 3m x 3m, joka mahdollistaa riittävän suojan mm. riippumatolle ja tavaroillesi. Jos ilma on todella huono esim. sataa kaatamalla, voi Tarpin kiinnittää viistoon, jolloin saat maksimaalisen suojan. Sään ollessa huono, suosittelemme sijoittamaan Tarpin normaalia alemmaksi ja lähelle riippumattoa.

DD Tarpissa on 19 kestävää kiinnityslenkkiä, jotka mahdollistavat monet erilaiset pystytysvaihtoehdot. Tarpin jokaisessa nurkassa on lenkki ja jokaisella sivulla on 3 lenkkiä. Tarpin keskilinjan poikki menee kolmen lenkin linja, joiden reikien läpi voi pujottaa tarppia kannattelevan nyörin.

Väri: coyote brown
Koko: 3m x 3m
Pelkän kankaan paino: 790g
Koko tuotteen paino: 950g
Materiaali: Polyuretaanilla sivelty polyester (3000mm). Saumat teipattu
Kiinnityspisteitä: 19
Sisältää: 4 x 2m nyöriä, 4 kiilaa ja pakkauspussin

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.