Trangia 27-3UL

Trangia retkikeitin on monipuolinen, kevyt ja helppo käyttää, minkä vuoksi se on erityisen suosittu vaelluksilla ja partioretkillä.

64,90

Varasto loppu

Trangia 27-3UL

SKU 140273 Category

Kuvaus

Trangia on varmaan meille suomalaisille kaikista tutuin retkikeitin. Se on monipuolinen, kevyt ja helppo käyttää, minkä vuoksi se on suosittu valinta vaeluusreissuille. Trangiaa kutsutaan myrskykeittimeksi, koska se toimii olosuhteista riippumatta. Kova tuuli, pakkanen sekä vesi- tai räntäsade eivät estä Trangian toimintaa.

Trangia 27-3UL kuuluu Trangian uuteen Ultra Light -sarjaan, joka soveltuukantamusten painosta tinkiville. Ultra Light materiaali on neljänneksen normaalia alumiinia vahvempaa.

27- sarjan keittimet ovat oiva valinta yhdelle tai kahdelle kulkijalle. Pieni ja kompakti keitin joka vie mahdollisimman vähän tilaa repusta tai vaikkapa kanootista.

Mukana kaksi 1.0 litran Ultra Light -alumiinista kattilaa ja non-stick paistinpannu (halkaisija 18 cm), jota käytetään myös kattilan kantena. Tällöin ruoan valmistus nopeutuu ja polttoainetta kuluu vähemmän.

Paketti sisältää

– Kaksi 1 l kattilaa
– Halkaisija 18 cm non-stick -paistinpannu ja kahva
– Varmatoiminen spriipoltin
– Paino 810g

Lisätietoa Trangiasta löydät täältä, englanniksi kylläkin

Lisätiedot

Valmistaja

Trangia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.