Trangia 27-4UL

Takuuvarma valinta retkikeittimeksi on Trangia. Trangia toimii oli keli mikä tahansa, se on helppo kuljettaa mukana eikä paina paljoa.

79,90

Varasto loppu

Trangia 27-4UL

SKU 140274 Category

Kuvaus

Trangia on varmaan meille suomalaisille kaikista tutuin retkikeitin. Se on monipuolinen, kevyt ja helppo käyttää, minkä vuoksi se on suosittu valinta vaellusreissuille. Trangiaa kutsutaan myrskykeittimeksi, koska se toimii olosuhteista riippumatta. Kova tuuli, pakkanen sekä vesi- tai räntäsade eivät estä Trangian toimintaa.

Trangia 27-4UL kuuluu Trangian uuteen Ultra Light -sarjaan, joka soveltuukantamusten painosta tinkiville. Ultra Light materiaali on neljänneksen normaalia alumiinia vahvempaa.

27- sarjan keittimet ovat oiva valinta yhdelle tai kahdelle kulkijalle. Pieni ja kompakti keitin joka vie mahdollisimman vähän tilaa repusta tai vaikkapa kanootista.

Mukana kaksi 1.0 litran Ultra Light -alumiinista kattilaa ja non-stick paistinpannu (halkaisija 18 cm), jota käytetään myös kattilan kantena. Tällöin ruoan valmistus nopeutuu ja polttoainetta kuluu vähemmän. Lisäksi tähän settiin kuuluu kahvipannu.

Paketti sisältää

– Kaksi 1 l kattilaa
– Halkaisija 18 cm non-stick -paistinpannu ja kahva
– kahvipannu
– Varmatoiminen spriipoltin
– Paino 860g

Hyvä lisävaruste tähän settiin on kaasupoltin, kurkkaa tästä

Lisätietoa Trangiasta löydät täältä, englanniksi kylläkin

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.