Trangia 27-3UL/GB

Trangia retkikeitin kaasulla. Kätevä kantaa matkassa mukana ja toimii niin tynnellä kelillä kuin myrskyssäkin. Takuuvarma valinta!

109,00

Varasto loppu

Trangia 27-3UL/GB

SKU 147273 Category

Kuvaus

Trangia on varmaan meille suomalaisille kaikista tutuin retkikeitin. Se on monipuolinen, kevyt ja helppo käyttää, minkä vuoksi se on suosittu valinta vaeluusreissuille. Trangiaa kutsutaan myrskykeittimeksi, koska se toimii olosuhteista riippumatta. Kova tuuli, pakkanen sekä vesi- tai räntäsade eivät estä Trangian toimintaa.

Trangia 27-3UL/GB kuuluu Trangian uuteen Ultra Light -sarjaan, joka soveltuukantamusten painosta tinkiville. Ultra Light materiaali on neljänneksen normaalia alumiinia vahvempaa. Tässä versiossa on mukana KAASUPOLTIN ja nykyaikaisilla talvikaasuilla kaasu-Trangia on hyvä vaihtoehto jopa talvivaelluksilla.

27- sarjan keittimet ovat oiva valinta yhdelle tai kahdelle kulkijalle. Pieni ja kompakti keitin joka vie mahdollisimman vähän tilaa repusta tai vaikkapa kanootista.

Mukana kaksi 1.0 litran Ultra Light -alumiinista kattilaa ja non-stick paistinpannu (halkaisija 18 cm), jota käytetään myös kattilan kantena. Tällöin ruoan valmistus nopeutuu ja polttoainetta kuluu vähemmän.

Paketti sisältää

– Kaksi 1 l kattilaa
– Halkaisija 18 cm non-stick -paistinpannu ja kahva
– Varmatoiminen kaasupoltin
– Paino 810g

Lisätietoa Trangiasta löydät täältä, englanniksi kylläkin

Lisätiedot

Valmistaja

Trangia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.