Termospullo Stanley Classic Mossy Oak

Tyylikäs maastokuvioitu Country DNA Mossy Oak-termospullo pitää juomasi kuumana huikeat 24 tuntia. Kelpaa sitä passissa metsästäjän istua kun saa lämmintä kahvia nauttia. Ja onhan tämä loistava lahjaidea myös! Huipputakuulla eli 25 vuotta.

69,00

Varastossa, toimitusaika 2-4 päivää

Termospullo Stanley Classic Mossy Oak

SKU 1008266031 Category

Kuvaus

Miksi tyytyä perinteiseen termospulloon kun saatavilla on näin upeakuosinen Stanleyn huipputermospullo Tyylikäs maastokuvioitu Country DNA Mossy Oak-termospullo pitää juomasi kuumana huikeat 24 tuntia. Kelpaa sitä passissa metsästäjän istua kun saa lämmintä kahvia nauttia.
Ja onhan tämä loistava lahjaidea myös! Huipputakuulla eli 25 vuotta.

Kahvallinen 1 litran Stanleyn Classic termospullo pitää juomasi kuumana tai kylmänä 24 tunnin ajan.

Yli vuosisadan aikana Stanleyn termokset ovat nähneet lukemattomia seikkailuita: ne ovat ikoninen osa työpäiviä ja ulkoiluretkiä. Nykyaikainen, uudistettu rakenne varmistaa että Stanleyn termostuotteet ovat osa arkea ja vapaa-aikaa vielä seuraavatkin sata vuotta.

Tyhjiöeristysrakenteen ansiosta termospullo kestää myös pudottelua ja osumia. Pullo säilyttää muotonsa, pysyy tiiviinä ja sisältö höyryävän kuumana. Isojen pullojen kahva on miellyttävä ja pitävä kädessä. Stanleyn termospullot eivät ole nousseet klassikon maineeseen syyttä. Ne ovat poikkeuksellisen kestäviä terästermospulloja, jotka säilyttävät juoman lämpimänä ankarissakin olosuhteissa.

Tekniset tiedot
Tilavuus: 1,0 l
Juoma kuumana 24 h
Juoma kylmänä 24 h
Paino tyhjänä: 0,81 kg
Mitat 115 x 95 x 365 mm
Voidaan pestä astianpesukoneessa
Kestävä teräsrakenne
Ahven-kuvio

Lisätiedot

Tilavuus

1l

Juoma kuumana

24h

Juoma kylmänä

24h

Valmistaja

Stanley

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.