Sieniveitsi Wood Jewell

Nyt ei sieniveitsen tarvitse enää olla sellainen kolho ja muovinen tusinatuote! Wood Jewelin sieniveitsessä kahva on aitoa visakoivua ja harja luonnonkuitua.

39,90

Varasto loppu

Sieniveitsi Wood Jewell

SKU 92s Categories ,

Kuvaus

Nyt ei sieniveitsen tarvitse enää olla sellainen kolho ja muovinen tusinatuote!

Wood Jewelin sieniveitsessä kahva on aitoa visakoivua ja harja luonnonkuitua.

Veitsi toimitetaan aiheeseen sopivasti koristellulla nahkatupella, jonka saa mukana tulevalla nahkanauhalla vaikka kaulasta roikkumaan.

Katso myös muut Wood Jewelin tuotteet täältä

Tarinaa Wood Jewelistä:

Wood Jewelin juuret ulottuvat -80 luvun alkuun. Omistaja ja toimitusjohtaja Kauko Raatiniemi aloitti yrityksen päätoimen ohessa tehden isompia tuotteita kuten pahkakelloja. 90-luvun alussa Kauko aloitti päätoimisena yrittäjänä. 1995 yritys palkkasi ensimmäisen työntekijän. Tänä päivänä yritys työllistää n 20 henkilöä ympäri vuoden.

Pääraaka-aineet ovat suomalainen visakoivu, poronsarvi ja värjätty viilukoivu.

Tuotteita löytyy yli 1000 erilaista, mutta päätuote on puukot. 80 luvun lopussa Kauko valmisti ensimmäiset puukot, jotka eräs keräilijä osti kaikki. 2000 luvun alussa Kaukon poika Tuomas Raatiniemi aloitti uudelleen yrityksessä puukkojen valmistuksen. Tänä päivänä valmistamme vuositasolla n 50 000 kappaletta puukkoja.

Puukot ovat suunniteltu erityisesti käyttöön huomioiden terämateriaali, kahvan muoto sekä puukon istuvuus tuppeen. Valikoimastamme löytyy myös design- ja lahjapuukkoja.

Lisätiedot

Valmistaja

Wood Jewel

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.