Nastakenkä Safari A5 Vedenpitävä

Safarin nastakenkä on parhaimmillaan liukkaassa ja märässä kelissä. Safari nastakengässä on vedenpitävä kalvo ja ulkopinnan materiaali on PU/Nylon. Safari nastakengän pohja on TPR-lämpökumia, jossa on 15 kpl erittäin pitäviä kovametallinastoja.

0,00

Varasto loppu

Nastakenkä Safari A5 Vedenpitävä

Kuvaus

Pysytään pystyssä talvellakin!
Nastakengät mahdollistavat turvallisen ja rennon liikkumisen myös talvella. Nykyään jokainen omaa terveyttään ja hyvinvointiaan ajatteleva liikkuu mieluiten talvisilla teillä nastojen turvaamana. Safarin nastakenkä on parhaimmillaan liukkaassa ja märässä kelissä. Safari nastakengässä on vedenpitävä kalvo ja ulkopinnan materiaali on PU/Nylon. Safari nastakengän pohja on TPR-lämpökumia, jossa on 15 kpl erittäin pitäviä kovametallinastoja.
Kengässä on muotoiltu irroitettava pohjallinen.

Safari nastakengässä on käytössä EVA-välipohja, joka parantaa pohjan iskunvaimennuskykyä ja pohjan lämmöneristyskykyä.

Tiesitkö että yli joka kolmas suomalainen kaatuu liukkauden takia talvella? Hyvällä onnella kaatuminen ei aiheuta vakavampia vaurioita, mutta hyvin usein kaatuja satuttaa itsensä sairaalahoitoa vaativaan tilaan. Murtumat, kudosvauriot sekä pään alueen vammat ovat yleisiä talviajan onnettomuuksia. Näiltä voitaisiin välttyä lähes kokonaan, jos talvella liikkuessa käytettäisiin nastakenkiä tai kenkiin kiinnitettäviä liukuesteitä.

Nastakengillä kävely on mukavaa myös jäisillä poluilla metsän siimeksessä.
tavallisiin kenkiin verrattuna nastajalkine takaa liikkujalle paremman pidon ja eron huomaa parhaiten silloin, jos itsellä on nastakengät jalassa ja mukana oleva kaveri koittaa pärjätä tavallisilla kengillä – nastakenkien käyttäjänä olen aina ensimmäisenä perillä, ja ilman kaatumisia!

Lisätiedot

Valmistaja

Safari

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.