Skinners sukkakenkä

Sukat vai kengät? Sen päätät sinä. Skinners on kumpaakin, mutta silti ei kumpaakaan eli erinomaiset paljasjalka tossut! Skinnersin paljasjalkailun mullistavat sukkakengät ovat keveimmät paljasjalkakengät, mitä jalkoihisi voit pukea.

49,90

Skinners sukkakenkä

Kuvaus

Sukat vai kengät? Sen päätät sinä. Skinners on kumpaakin, mutta silti ei kumpaakaan eli erinomaiset paljasjalka tossut! Skinnersin paljasjalkailun mullistavat sukkakengät ovat keveimmät paljasjalkakengät, mitä jalkoihisi voit pukea. Skinnersseissä yhdistyvät sukkien tuoma keveys ja kenkien tarjoama suoja. Skinnersit ovat kuin jalkojen toinen iho, joka suojaa jalkapohjaa säilyttäen kuitenkin jalan luonnollisen tuntuman maaperään vaihvistaen näin jalan lihaksia. Nämä sukkamalliset paljasjalkakengät sopivat moneen käyttöön: juoksemiseen, kuntosalille, joogaan, työpaikoille, uimahalleihin, avantouintiin, matkailuun, vaelluksille, mihin tahansa! Skinnersejä voit käyttää joko pelkästään tai sitten lyhytvartisten sukkien kanssa.

Kesällä ulkona kävely on entistä mukavampaa ja kevyempää sukkakenkien kanssa. Barefoot sukat hengittävät hyvin eivätkä hiosta jalkoja. Skinnersien valmistukseen käytetty hopealanka tekee niistä antibakteeriset. Sukkakenkien pääliosa on yhdistelmä luonnonkuituja ja keinokuituja, jotka tekevät sukista hengittävät, hyvin istuvat sekä takaavat hyvän kosteuden poiston. Varsinkin ulkomailla rantakohteissa Skinnersit ovat ehdoton ykkönen kivikkoisille merenrannoille. Sukkakengät jalassa voit kävellä kivikkojen läpi aurinkotuolilta suoraa mereen uimaan. Myöskään kuumottava hieno hiekka ei pääse polttelemaan jalkapohjia. Muista kuitenkin huuhdella Skinnersit puhtaalla vedellä meressä uimisen jälkeen. Paljasjalkasukat kestävät hyvin kastumista ja vedessä kahlaamista, joten ne suojaavat jalkapohjia meren tai järven pohjassa olevilta teräviltä kiviltä tai inhan tuntuiselta mudalta. Tästä syystä sukat ovat erinomainen vaihtoehto myös avantouintiin. Skinnersit kannattaa kuitenkin kuivata nurinperin, jolloin ne kuivuvat nopeammin.

Sukkamalliset kengät sopivat hyvin myös sisäkäyttöön työpaikoille, kuntosalille, joogaan ja uimahalleihin. Skinnersien pohja on parasta ruotsalaista ftalaatitonta kaksikerroksista polymeeriä, joka on jopa 2 mm paksua kestäen käyttöä satoja kilometrejä (käyttöpaikasta riippuen, tietenkin). Pehmeä pohja ei naarmuta tai jätä jälkiä lattioihin. Lisäksi sen kumimainen rakenne takaa hyvän pidon mm. uimahallien liukkailla lattioilla. Pitävyyden vuoksi se sopii vaeltajille vesistöjen ylitykseen silloin, kun epäilet vaelluskenkiesi pitävyyttä märillä kivillä tai haluat suojata ne kastumiselta. Skinnersien pohja kestää vettä, eli vaikka kävelisitkin kostealla maaperällä, jalka ei pääse heti kastumaan ja kylmettymään. Huomioi kuitenkin, että pääliosasta vesi solahtaa kyllä varmasti läpi.

Skinnersit valmistetaan Euroopassa käsityönä. Paljasjalkasukkien valmistukseen ei käytetä liimoja tai saumoja, joten ne voi huoletta pestä pesukoneessa. Pesukoneessa pestäessä paljasjalkatossut kannattaa kääntää ympäri, laitta pesupussiin ja käyttää pesukoneen hienopesuohjelmaa. Skinnersit voi rullata pieneen pakettiin ja kuljettaa pakkauksen mukana tulevassa omassa kantopussukassa. Skinnersit painavat keskimäärin alle 100 g, joten ne on helppo heittää mukaan taskuun tai repun pohjalle silloin kun tarvitset varakenkiä. Tossut kulkevat mukana rullaluistellessa, jolloin kauppaan on helppo piipahtaa kesken rullalusitelulenkin. Työmatkalaisten käsimatkatavaroihin ei enää tarvitse mahduttaa salikenkiä hotellien kuntosalia varten, vaan Skinnersit rullautuvat mukaan pienessä paketissa. Huomioiden eurooppalaisen tuotannon, korkealaatuiset materiaalit, tarkat valvonnat sekä monipuoliset käyttötarkoitukset, Skinnersin sukkakengät ovat yksi seuraavista vallankumouksellisimmista tuotteista, mitä kenkä- ja sukkateollisuuden alalla tullaan seuraavina vuosina näkemään.

Skinnersit keksi Petr Prochazka, joka työskenteli kesällä 2014 Norjassa kokkina. Siellä hän sain ystävänsä loukattua jalkansa ”ahaa”-elämyksen. Auttaakseen ystäväänsä, joka ei voinut pitää loukkaantumisen vuoksi normaaleja kenkiä, Prochazka otti käteensä ompeluvälineet ja kehitti ensimmäisen Skinners prototyypin. Kaksi vuotta myöhemmin valmis tuote esiteltiin ensi kertaa kuluttajille, jolloin Skinnersit suorastaan revittiin käsistä.

Paljasjalkakävely on ollut viime vuosina nouseva trendi. Ohutpohjaiset jalkineet antavat jalalle huomattavasti erilaisen tuntuman maastossa kuljettaessa. Maastoon tulee kiinnitettyä enemmän huomiota ja jalka tulee aseteltua tarkemmin jokaisella askeleella. Maaperä tuntuu jalkapohjassa asti, jonka hermopäät viestittävät aivoille aktiivisemmin millaisessa maastossa sitä tuleekaan tällä kertaa liikuttua. Varpaat saavat paljasjalkakengissä ja barefoot-sukissa jälleen uuden käyttötarkoituksen, kun ne joutuvat töihin tasapainon ylläpitämiseksi. Näin jalkojen pienimmätkin lihakset aktivoituvat ja saavat tarvitsemaansa treeniä. Skinners vie paljasjalkakenkäilyn ja jalan lihasten aktivoimisen uudelle tasolle mahdollistaen paljasjalkailun myös sisätiloissa, kaikissa urheilulajeissa, työpaikoilla sekä kotitöissä. Ne suojaavat jalkasi jopa inhottavilta pikkulegoilta! Tilaa nyt omat Skinners sukkakenkäsi helposti ja nopeasti netistä!

Lisätiedot

Valmistaja

Skinners

Koko

XL 45-47, XXL 47-49

Väri

Black-White

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.