Rinkka Pinguin Explorer 60 l

Tällä rinkalla on naisväki kulkenut viikon reissuja ja hyvin on tavarat mukana kulkenut.

169,00

Varastossa

Rinkka Pinguin Explorer 60 l

SKU explorer60 Category Tags ,

Kuvaus

Explorer 60 rinkka on kokonsa puolesta naisille ja nuorille sopiva valinta josta löytyy hyvät säätömahdollisuudet. Tällä rinkalla on naisväki kulkenut viikon reissuja ja hyvin on tavarat mukana kulkenut.

Explorer 60 on anatominen rinkka, jossa on helposti ja nopeasti säädettävä monipuolinen kantomekanismi. Rinkassa on leveät kantoviilekkeet ja paksu lantiovyö. Rististiselän kohdalla ilmava tyyny, joka parantaa selkäpuolen hengittävyyttä. Selkälevyssä olevat alumiinikiskot pitävät rinkan tukevana isommankin taakan alla. Useita taskuja joihin saat lokeroitua tavarat hyvään järjestykseen. Mukaan tulee integroitu sadesuoja.

helposti ja nopeasti säädettävä monipuolinen kantomekanismi
leveät kantoviilekkeet ja paksu lantiovyö
rtistiselän kohdalla ilmava tyyny, joka parantaa selkäpuolen hengittävyyttä
selkälevyssä alumiinikiskot
integroitu sadesuoja
tilavuus 60 l
paino 2,25 kg

Minkä kokoisen rinkan tarvitsen:
Rinkan koko määräytyy käyttötarkoituksen mukaan. Yleisesti voidaan sanoa, että 60–70 –litrainen rinkka on moneen käyttöön sopiva. Viikon vaellusvarusteet mahtuvat tämänkokoiseen rinkkaan ja se on käyttökelpoinen myös matkailua ajatellen.

Rinkkaa valittaessa kannattaa panostaa istuvuuteen. Kuten kenkää ostettaessa, myös rinkkaa tulisi sovittaa oikean vaihtoehdon löytämiseksi.

Rinkkaa kannattaa sovittaa painolastin kera, jolloin rinkan istuvuudesta saa paremman kuvan. Hyvä rinkka sopii selkään niin, että sitä voi kuvitella kantavansa useamman tunnin päivässä.

Isompaa, 80-110 -litraista rinkkaa, saattaa tarvita esimerkiksi useamman viikon yksinvaelluksella.

Lisätiedot

Valmistaja

Pinguin

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.