Pinguin kaulapussi vihreä

Kaulapussi kannattaa ottaa matkalle mukaan matkadokumenttien säilytykseen, se sopii matkalipuille, matkaoppaille ja passeille.

24,90

Varastossa

Pinguin kaulapussi vihreä

SKU neck_pocket_l Category

Kuvaus

Pinguin kaulapussi: käytännöllinen ja turvallinen ratkaisu reissaajan tarpeisiin.

Etsitkö käytännöllistä ja turvallista tapaa säilyttää arvotavarasi lähelläsi? Tutustu kaulapussiin – täydelliseen kumppaniin kaikkiin seikkailuihisi!

Kaulapussi on suunniteltu helpottamaan elämääsi tarjoamalla kätevä säilytysratkaisu. Tämä kompakti ja kevyt pussi sopii täydellisesti matkailuun, retkeilyyn tai päivittäiseen käyttöön. Voit säilyttää siinä passisi, rahasi, luottokorttisi, avaimet ja muut pienet tärkeät esineet kätevästi lähellä kehoasi.
Kaulapussi on suunniteltu tarjoamaan käytännöllistä säilytystilaa matkoille, retkeilyyn ja arjen seikkailuihin. Tässä kompaktissa ja kevyessä pussissa voit pitää passin, rahat, luottokortit, avaimet ja muut tärkeät esineet aina lähellä kehoasi.

Turvallisuus on kaulapussin ytimessä. Se on varustettu kestävällä vetoketjulla ja säädettävällä kaulanauhalla, jotka pitävät tavarasi turvallisesti paikoillaan estäen niiden katoamisen tai varastamisen. Voit liikkua vapaasti ja huolettomasti, kun tiedät, että arvotavarasi ovat hyvässä tallessa.

Kaulapussin sisäpuoli on valmistettu pehmeästä ja ihoystävällisestä materiaalista, joka tuntuu miellyttävältä kaulallasi. Voit käyttää sitä suoraan ihoa vasten tai pukea sen vaatteiden päälle. Pussin kestävä rakenne takaa sen pitkäikäisyyden ja kestävyyden, joten voit luottaa siihen pitkienkin matkojen aikana.

Kaulapussi on erittäin monipuolinen. Sen pituutta voi säätää tarpeidesi mukaan, jotta voit mukauttaa sen omaan käyttöösi.

Kun matkustat ulkomaille tai tutkit uusia kaupunkeja, kaulapussi on korvaamaton kumppani. Se antaa sinulle vapauden liikkua huolettomasti ja pitää tärkeät asiat aina lähelläsi.

Yhteenvetona voidaan todeta, että kaulapussi on turvallinen, käytännöllinen ja monipuolinen ratkaisu. Sen avulla voit säilyttää tärkeät tavarasi helposti saatavilla ja turvallisesti. Hanki oma kaulapussisi jo tänään ja nauti huolettomasta matkailusta!

materiaali polyesterikangasta
mitat 18 x 13,5/25,5 cm

Lisätiedot

Valmistaja

Pinguin

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.