Retkikeitin Haghus

Tässäpä sinulle retkikeitin joka on todella kompakti paketti sillä kaikki osat pakkautuvat sisäkkäin pieneksi pakkaukseksi. Retkikeitintä on nopea, turvallinen ja helppo käyttää. Retkikeitin sopii erinomaisesti retkille, mökille ja voit kätevästi ottaa sen mukaan vaikka työmaalle eli siis ihan minne vaan missä haluat lämmintä ruokaa tai juomaa valmistaa

89,90

Varastossa

Retkikeitin Haghus

Kuvaus

Tässäpä sinulle retkikeitin joka on todella kompakti paketti sillä kaikki osat pakkautuvat sisäkkäin pieneksi pakkaukseksi. Retkikeitintä on nopea, turvallinen ja helppo käyttää. Retkikeitin sopii erinomaisesti retkille, mökille ja voit kätevästi ottaa sen mukaan vaikka työmaalle eli siis ihan minne vaan missä haluat lämmintä ruokaa tai juomaa valmistaa. Retkikeittimellä keität kahvit, veden, sopan tai muun ruuan kätevästi ja nopeasti. Retkikeitin on varmatoiminen ja todella tehokas! Keittoastian pohjassa olevat lämmönvaihdin rivat nopeuttavat todistetusti lämmön siirtymistä ja saat nopeasti valmiin lopputuloksen.
HUOM: Keittimen eristetty keittoastia toimii samalla myös juoma/ruokakuppina. Astian koko on mukava 1,4 litraa joten mahtuu isommankin porukat sopat hyvin kiehumaan!

Käyttö: kierrä kaasupatruuna polttimeen ja aseta jalka kaasupatruunaan. Kiinnitä keittoastia painamalla ja kiertämällä kiinni polttimeen. Tämän jälkeen avaa kaasu ja sytytä liekki integroidulla, elektronisella piezo-sytytyksellä.
HUOM: kaasupatruuna ei sisälly keittimeen!

Sisältö: Ketin integroidulla sytyttimellä, keittoastia (1,4L) jossa neopreeni eriste, kansi ja jalka kaasupatruunaa varten. (kaasupatruuna on ostettava erikseen)

Lisätiedot

Tilavuus

1,4l

Paino

450g

Valmistaja

Haghus

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.