Retkikahvi Grower’s Cup Colombia Reilun kaupan luomukahvi

Todella maukas pikakahvi. Grower’s Cup -kahvin valmistus on helppoa ja nopeaa tarvitset vain kuumaa vettä ja hetken aikaa. Grower’s Cup -kahvi valmistuu nopeasti kuin pikakahvi -mutta ilman kitkerää makua.

2,50

Varasto loppu

Retkikahvi Grower’s Cup Colombia Reilun kaupan luomukahvi

SKU a100307 Category

Kuvaus

Retkikahvi joka ei maistu kitkerälle!! Joskus voi retkilläkin olla tilanne että ei ennätä pannukahveja keittelemään vaan on tyydyttävä pikakahviin. Eipä hätää nyt olemme saaneet valikoimiimme tuotteen joka pelastaa kahvihetkesi.
Grower’s Cupin Columbia-kahvilaatu tulee Toliman alueelta Lounais-Kolumbiasta. Perheomisteiset kahvitilat kuuluvat Surcafe-osuuskuntaan, jonka toiminta perustuu kestävään kahvintuotantoon. Tiloilta saatava Reilun kaupan Columbia-luomukahvi paahdetaan tummaksi ja siitä on erotettavissa paahdetun mantelin, savun, kaakaon ja ruusunmarjan aromeja. Ai että kuulostaa hyvälle:))

Helppo valmistus

Grower’s Cup -kahvin valmistus on helppoa ja nopeaa; tarvitset vain kuumaa vettä ja hetken aikaa. Grower’s Cup -kahvi valmistuu nopeasti kuin pikakahvi -mutta ilman kitkerää makua. Grower’s Cupin ainutlaatuisen brew-in-the-bag -konseptin ansiosta kahvi suodattuu pussissa 4-6 minuutissa. Makutesteissa Grower’s Cup -kahvi on saanut erinomaisia tuloksia; se oli testaajien mielestä pääsääntöisesti parempaa kuin yksikään kahvinkeittimellä tehty suodatinkahvi, tavallisista pikakahveista puhumattakaan. Grower’s Cupin ainutlaatuinen suodatuspussi on uudelleenkäytettävä. Käytön jälkeen voit pestä ja kuivattaa pussin, lisätä sinne haluamaasi kahvia käyttää pussin uudelleen. Pussin voi käyttää uudelleen noin 2-4 kertaa, ja lopuksi kierrättää keräyskartonkiin.

Yhdestä pussista (21 g) tulee kaksi kupillista kahvia.
Suositeltu veden lämpötila: 95°C
Suodatusaika: oman maun mukaan 4-6 minuuttia.
Uudelleenkäytettävä ja kierrätettävä pakkaus.
Kahvilla luomu- ja Reilun kaupan -sertifioinnit.
100% Arabica

Grower’s Cup -kahvien myötä sinun ei tarvitse tinkiä kahvin mausta retkelläkään. Grower’s Cup -kahvien pavut ovat peräisin tarkoin valikoiduilta Reilun kaupan luomutiloilta ympäri maailmaa. Pavut paahdetaan ja pakataan Tanskan Middelfartissa. Grower’s Cup -kahvit on pakattu ympäristöystävällisesti ja koko pakkauksen voi kierrättää keräyskartonkiin. Pakkaus on valmistettu ilman BPA-muovia ja alumiinia, eikä se sisällä myöskään mitään muita ympäristölle tai terveydelle haitallisia materiaaleja. Kaiken lisäksi Grower’s Cupin valmistustapa on sekä muovi- että hiilineutraali: Aina kun Grower’s Cupin valmistuksessa käytetään muovia yksi kilo, sama määrä muovia kerätään pois luonnosta. Hiilineutraalius toteutuu puiden istutuksella Afrikkaan Weforest-ohjelman kautta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.